Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 17:00

26.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lovčice se zachraňují v soutěži.


Branky


0

V souboji o záchranu hostily předposlední Lovčice, poslední Nový Hradec. Lovčice využily domácího prostředí a udržely tak Okresní přebor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle.

Od začátku šlo vidět, že jde opravdu o hodně. Hosté byli navíc lehce posílení o hráče A-týmu, protože jim určitě šlo o to zachránit Okresní přebor. Domácí šli nejprve do vedení z pokutového kopu. Od té doby se do zápasu hosté opřeli a začali tlačit více na pilu. Za odměnu se dočkali vyrovnávací branky. Po vyrovnání se hra opět uklidnila a mohlo se tak začít v druhém poločase od znovu.

Dva góly v závěru rozhodly.

V druhém poločase se hrál sice opatrný, ale bojovný a určitých fázích i pohledný souboj. Oba celky nechtěly nikterak otevřít hru. V závěru utkání se ale nakonec dokázali domácí, kteří byli v tomto období o trochu lepším celkem, gólově prosadit a šli tak do vedení 2:1. Od této chvíle hosté otevřeli hru a soustředili vše na útočnou fázi. V obrané fázi ale nechali skulinku, do které se domácí hráči dostali a 3 minuty po uplynutí běžné hrací době stanovili konečný výsledek na 3:1.



Sestavy


TJ Sokol Lovčice
P. Tůma [-] - J. Zeman [-] , L. Hladík [-] , T. Louda [-] , M. Janouch [-] - M. Chára [-] , V. Tůma [-] (66. J. Sobota [-] ) , P. Pařízek [-] (66. M. Jilemnický [-] ) , M. Žižka [-] (90. M. Hála [-] ) - M. Škop [-] (46. J. Jelínek [-] ) , M. Kafka [-]

FC Nový Hradec Králové B
J. Sedláček [-] - J. David [-] , J. Bonhard [-] , M. Kotouček [-] , J. Vrabec [-] - J. Darius [-] , O. Vik [-] , M. Šmíd [-] , M. Jindra [-] - M. Sajvera [-] (61. J. Kašpar [-] ) , M. Přiklopil [-] (75. V. Berger [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.