Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skřivany vyprovodily Probluz těsným výsledkem.


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedro fotbalu neuškodilo.

I přes velké teploty, které v sobotu panovaly, se diváci ve Skřivanech dočkali pohledného atraktivního utkání. Domácí byli po celou dobu o něco lepším celkem, hostům se ale dařilo zejména v koncovce. Domácí šli nejprve do vedení, hosté ale o několik minut zvládli vyrovnat. I Skřivany dokázaly brzy reagovat šli znovu do zaslouženého vedení.

V podstatě žádná změna.

Od začátku druhé půle se na hřišti odehrávalo v podstatě to, co v první půli. Domácím se opět podařilo dát brzký gól, ten tentokrát znamenal vedení už 3:1. Hosté ale zvládli na gól hodně brzy zareágovat a vstřelili kontaktní branku. Nadále pak měli stále více ze hry domácí. Po té co se jim podařilo vstřelit na 4:2, nepřišlo opět uklidnění, ale znovu kontrující branka na 4:3. Nakonec se tak z výhra přece jen radují domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Skřivany
Jiří Tomášek, předseda (domácí): Já jsem s domácím výkonem spokojený. Neboť za celou jarní sezónu doma neprohráli a navíc potvrdili jarní dobrou výkonnost.




Sestavy


TJ Slavoj Skřivany
M. Božič [-] - P. Bielik [-] (70. J. Vízek [-] ) , B. Staněk [-] , M. Matějka [-] , M. Zíma [-] - M. Kulich [-] (90. P. Komárek [-] ) , D. Pošík [-] , O. Brzek [-] (46. P. Tauchman [-] ) , P. Horák [-] - R. Schubert [-] , J. Škaloud [-]

AFK Probluz
L. Brambora [-] - M. Brixí [-] , R. Neumann [-] , M. Brambora [-] , D. Ficenec [-] - L. Podsadlo [-] (46. P. Kolakovský [-] ) , M. Hrdlička [-] , O. Karlík [-] , L. Brixí [-] - F. Neumann [-] , J. Telinger [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.