J. Bárta 35. (p.)
1:5
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

4.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Slavoje veze výhru z Nové Vsi


Branky


35. J. Bárta (p.) - 33. L. Hofmann , 36. M. Špát , 41. F. Hermann , 59. J. Sekyra , 67. L. Kitzler
0

Slavoj přijel do Nové Vsi jako favorit a svou roli také potvrdil a veze zasloužené tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se podařilo ihned srovnat, avšak vzápětí znovu inkasovali

Na malém plácku v Nové Vsi bylo už od prvních minut jasné, kdo bude na hřisti vévodit. Domácí sice nehráli od počátku špatně a hráči Slavoje se v první čtvrthodince seznamovali s hřištěm, ale poté už byla jasná převaha na jejich straně.

 

Ve 33. minutě si udělal Lukáš Hofmann z domácích obránců stojící panáky a jednoduše zakončil, 0-1. Domácím se podařilo vzápětí odpovědět z penaltového puntíku. Autorem branky byl Jan Bárta, 1-1. Domácím radost z vyrovnávací branky příliš dlouho nevydržela, protože o minutu později se prosadil Martin Špát, který se prosadil po standardní situaci střelou z úhlu, 1-2.

 

V jednačtyřicáté minutě vedli krumlovští fotbalisté už o dvě branky. Domácí udělali ve středu hřiště chybu a po přečíslení uklízel do prázdné branky Filip Hermann, 1-3. 

Sekyra a Kitzler vstřelili další dva góy

V průběhu druhé půle se domácí snažili vytvořit na soupeře tlak, ale k brance to nevedlo. Naopak gól se podařilo vstřelit Českému Krumlovu, který se díky brance Jana Sekyry dostal do tříbrankového vedení, 1-4. Cesta ke gólu byla podobná jako u třetí branky hostí. Za chvíli se k příležitosti protlačil domácí Tomáš Hüttner, který však svůj pokus z hranice vápna poslal nad bránu Šimáška.

 

V 67. minutě vstřelili hosté pátou branku, která byla opět po chybě ve středu hřiště a následném přečíslení domácí obrany. Pátou a zároveň poslední branku vstřelil Lubor Kitzler1-5.

 

Kolem 80. minuty šel hostující útočník sám na brankáře Nováka, ale ten ho skvěle vychytal. Krumlov si závěr utkání pohlídal a zaslouženě si odvezl z Nové Vsi tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Nová Ves - Brloh B
Tomáš Hüttner, hráč: Do zápasu jsme vstoupili vcelku docela dobře, dařila se nám kombinace, ale po nějakých 25 minutách naše hra upadla. A soupeř nás přehrál. Snad se nám bude dařit víc v derby se Křemží.

FK Slavoj Český Krumlov B
Zdeněk Šváb, trenér: Pochválit bych chtěl celý tým, který ve velkém vedru hrál dobrý a účelný fotbal. Vyzdvihl bych Hermanna, kterému zápas opravdu sedl. Poděkovat chci i dorostencům za opětovnou pomoc při skládání sestavy.



Sestavy


FK Nová Ves - Brloh B
J. Novák [-] - R. Postl [-] , R. Klein [-] , M. Baier [-] , J. Šusta [-] - F. Bauer [-] , J. Salzer [-] , L. Postl [-] , J. Vejvoda [-] , J. Bárta [-] - J. Ševčík [-]

FK Slavoj Český Krumlov B
R. Šimášek [-] - J. Sekyra [-] , F. Hermann [-] , L. Hofmann [-] , M. Špát [-] , J. Lach [-] , Z. Šváb [-] , M. Ješina [-] , J. Lacko [-] , M. Kotlár [-] , M. Švec [-]

ŽK: 56. J. Lacko , 61. J. Lach .
Hráči zápasu: L. Kitzler , F. Hermann .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Petroušek Antonín - ANDERLE Jiří (N), SUCHÁNEK Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.