Rudolfov doma získal tři body a v tabulce se dotáhl na vedoucí Římov


Branky


0

V neděli na svém hřišti přivítal druhý Rudolfov B, čtvrté Slavče. Hosté minulé kolo doma zvládli derby s Trhovými Sviny B a nastříleli šest branek. Domácí Rudolfov si připsal v posledním kole druhou porážku sezony, když nestačil ve šlágru kola na vedoucí Římov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili na začátku a na konci první půle

Rudolfov vstoupili do zápasu lépe a už ve 2. Minutě šel do vedení. Domácí útočníci vystihli rozehrávku hostí a v zakončení trestal Pfleger – 1:0. V 9. minutě mohla Slavče odpovědět, ale tutovku hostí zblokoval domácí Tyrpák. Na druhé straně pálil tvrdě z dálky Kroufek, ale brankář Vítek jeho pokus kryl. Ve 13. minutě našel domácí Hric ve vápně Novotného, jeho hlavička se odrazila k nohám Kroufka, ale jeho střela jen olízla břevno hostující branky. Domácí měli tlak, který vyústil v sérii tří střeleckých pokusů z jediné akce. Ale neúspěšně zakončoval dvakrát Pfleger a jednou Sládek, vše pokryl pohotový Vítek. Neproměněné šance, se domácím hráčům vymstili. Ve 34. minutě přišel centr z levé strany do vápna, kde přehlavičkoval Jakub Brousek v souboji brankáře Brůhu a srovnal na 1:1. Vedení mohl vrátit domácím o dvě minuty později Machovec, ale jeho střela se od břevna odrazila ven z branky. Nicméně domácí do poločasu šli opět do vedení, když se trefil přesně na zadní tyč Sládek – 2:1.

Rudolfov kontroloval vývoj zápasu

Druhý poločas začal s hodně nepřesnostmi na obou stranách, za což mohl částečně i terén na Rudolfově, kde se hrála o víkendu dvě utkání. V 58. minutě podržel domácí tým brankář Brůha, když reflexivně kryl střelu jednoho z hostujících útočníků z prostoru penalty. Pak opět přitlačili domácí, když šel sám Pfleger, ale nájezd zakončil do náruče brankáře Vítka. O chvilku později po centru hlavičkoval v dobré pozici Machovec, ale míč poslal nad branku. Gólu se dočkali domácí v 75. minutě, když Pfleger tentokrát zakončil přesně samostatný únik z poloviny hřiště – 3:1. Hosté nesložili zbraně a za pět minut zdramatizovali závěr zápasu, když se z přímého kopu prosadil Jakub Brousek – 3:2. Hráči hostí se snažili vyrovnat a otevřeli zadní vrátka, což vyhovovalo domácím hráčům. Jenomže hlavička Pflegera šla nad a další střela z hranice vápna, také brankou neskončila. Definitivní pojistka tak přišla minutu před koncem. Pfleger vyhrál osobní souboj u lajny a následně nacentroval do vápna, kde předskočil brankáře Vítka Sládek a stanovil konečné skóre zápasu na 4:2 pro Rudolfov.



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov B
Petr Krýdl (trenér): "Vyšel nám vstup do zápasu a šli jsme rychle do vedení. Hrálo se bojovné utkání na těžkém terénu. Diváci si co se týče branek, určitě přišli na své, i když jich mohlo padnout daleko více. Celkově panuje spokojenost s vítězstvím a jsem rád za tři body."

TJ Slavče
Karel Brůha (trenér): "Na Rudolfov jsme odjížděli oslabeni o dva hráče z obrany a při střetu s kvalitním soupeřem byla znát její nesehranost. V prvním poločase jsme hned na začátku věnovali špatným rozehráním přímého kopu soupeři gól, nedařila se nám kombinace a celkově jsme měli problémy s ofenzivní hrou rudolfovských. Na konci poločasu se nám sice podařilo silou vůle vyrovnat, ale do půle jsme ještě jednou inkasovali a do kabin odcházeli s jednogólovým mankem. Ve druhém poločase se nám hra, ve snaze se zápasem ještě něco udělat, podařila mírně vyrovnat. Podařilo se nám i dát ještě jeden gól, ale bohužel zranění našeho středopolaře a chyby v obraně vedly k inkasování dalších dvou branek a i přes vytvoření si několika šancí na koci zápasu se nám prohra nepodařila odvrátit. Z naší strany to byl na těžkém terénu zápas více o bojovnosti než o fotbalovosti. Závěrem bych chtěl ještě říct, že to bylo po dlouhé době z obou stran velice korektní utkání bez zbytečných dohadů a negativních emocí. "



Počet diváků: 50. Rozhodčí: CIBRANSKÝ Jiří - LINHART Miroslav (N), ŠVALB Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.