2:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

23.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěžery se nakonec se Slávií rozešly smírně.


Branky


0

Domácí hráči už si užívali vedení 2:0. Nakonec se hostům ale povedlo srovnat a tak si oba soupeři připisují do tabulky bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí ze začátku o něco lepší.

Domácí byli od začátku zápasu o něco lepším týmem. Měli více ze hry a diktovali tempo zápasu. Bohužel pro něj si ale vytvořili minimum brankových příležitostí. A navíc z toho minima dokázali proměnit jen jednu příležitost. To když se k odraženému míči dostal domácí Gabriel a stanovil tak výsledek prvního poločasu na 1:0.

Hosté díky vystřídání všech možných hráčů nakonec srovnali stav.

V druhé půli hosté využili střídání maximálního počtu hráčů. Změnili tim obraz hry a najednou to byli ti, co diktovali tempo hry. Do dvoubrankového vedení šli ale domácí. Po standardní situaci se ve vápně ujal míče Jakub Vácha, položil si brankáře a zavěsil. To hosty ale ještě více nakoplo a od té doby už byli na hřišti v podstatě jen oni. Nejprve se jim podařilo v 78. minutě po standardní situaci snížit na 2:1. O pár minut později využil Derner zaváhání domácí obrany a snadno si poradil s domácím brankářem. Mohlo být ještě pro hosty ale mnohem veseleji. V poslední minutě zápasu se před hostujícím Mitanou poloodkryla brána, ten ale pouze trefil domácího hráče. A tak si oba týmy body rozdělili.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěžery
Domácí:: Ve druhé půli nás hosté zatlačili, ale do 75. minuty jsme je do výraznější příležitosti nepustili. Pak jsme dostali gól ze standardní situace a už se to vezlo. V závěru jsme nepředvedli moc zkušený výkon. Naštěstí nás hosté v poslední minutě definitivně nepotrestali. Kdyby tomu tak bylo, nemohli bychom ani do hospody. Škoda, že se do hry nedostali i Hantch, Ducháček, Mláteček. Bohužel brzy střídal i Tušic kvůli zranění.




Sestavy


TJ Sokol Stěžery
M. Samšeňák [-] - D. Spielvogel [-] , J. Částka [-] , J. Vácha [-] , O. Široký [-] - T. Tušic [-] (21. D. Hiršl [-] ) , M. Bílek [-] , J. Gabriel [-] , R. Štěpánek [-] - K. Vácha [-] (74. F. Švehlík [-] ) , J. Mokrejš [-]

FC Slavia Hradec Králové B
D. Ende [-] (46. F. Sedláček [-] ) - M. Šolc [-] , M. Klicnar [-] , V. Šimůnek [-] , M. Jaroš [-] - O. Filipi [-] (46. D. Šauer [-] ) , O. Doležal [-] , P. Kašpar [-] (65. Š. Derner [-] ) , V. Schejbal [-] (51. M. Mottl [-] ) - D. Mitana [-] , J. Mukařovský [-]

Počet diváků: 45.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.