F. Pokorný 45. (p.)
V. Anderle 62.
2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 14:30

11.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršovští i přes velmi dobrý výkon opět nezvítězili


Branky


45. F. Pokorný (p.) , 62. V. Anderle - 5. P. Klečka , 38. L. Kruťko
0

V 11. kole přivítal Boršov B hostující Lipí. Hosté minulé kolo doma zaskočili dobrý výkonem hráče Borku a po zásluze brali tři body. Za to Boršov nepřerušil venkovní mizérii a na hřišti Žabovřesek prohrál 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lipí vedlo o dvě branky, domácí snížili v poslední minutě

Domácí nastupovali proti soupeři z horní části tabulky s respektem, ale i s odhodláním pokračovat ve zlepšených výkonech, se snahou o zisk nějakého toho bodu. Hned ve 3. minutě měli dobrou šanci, když po faulu na pronikajícího Mavrodieva pěknou umístěnou střelu Křemena z trestného kopu brankář hostí Macháček kryl. Zahanbit se nechtěli dát ani hosté a hned z první možnosti, která se jim naskytla v 5. minutě, vstřelili vedoucí gól. To po pěkně zahraném rohovém kopu O. Kašeho nejdříve první střelu T. Jinka domácí gólman Machata bravurně vyrazil, ale po následně vzniklém závaru před brankou míč přeci jen skončil v síti domácích po dorážce Klečky (0:1).

 

Hosty gól evidentně povzbudil a byli to oni, kteří převzali taktovku hry a vytvořili si šance. V 11´se hezkou střelou blýsknul P. Kaše, ale Machata střelu kryl. Ve 14. minutě hlavičkoval v dobré šanci kapitán hostů Kruťko vedle a největší šanci prvního poločasu spálil Lávička, který se v 16. minutě octl tváří v tvář Machatovi, ale ten jeho střelu vystihl a zneškodnil. Po této šanci začali hrát domácí zodpovědněji a vytvořili si několik příležitostí, z nichž ale nic nevytěžili. Ve 21. minutě po centru Zevla z levé strany Anderle minul branku, o šest minut později opět Anderle po samostatné akci, kdy pronikl nebojácně do šestnáctky soupeře, střílel vedle a tentýž hráč ve 35. minutě po závaru před brankou zakončuje jen slabou střelou, kterou Macháček lehce zachytil. O minutu později po rohu L. Soukupa Pokorný zakončil také vedle.

 

No a dle starého fotbalového přísloví „nedáš - dostaneš“ v téže minutě ještě tečovaná střela z trestného kopu Lávičky jen těsně minula levou tyč, ale ve 40. minutě, již přišel trest, kdy po dlouhém kolmém pasu Čápa z hloubi pole míč důrazně hlavičkoval těsně před vyběhnuvším Machatou nejlépe hlavičkující hráč utkání Kruťko a zvýšil vedení hostů (0:2). Domácí ale zbraně nesložili a v posledních minutách první půle soupeře přitlačili k jeho šestnáctce. V poslední minutě prvního poločasu na sebe převzal odpovědnost velmi dobře hrající F. Pokorný, který razantně pronikl po levé straně do šestnáctky a v plném běhu byl faulován jedním z hostujících obránců. K nařízené penaltě se postavil sám faulovaný a střelou do levé šibenice nedal dobře chytajícímu Macháčkovi šanci (1:2).

Andrle zajistil domácím remízu

Ve druhém poločasu pokračoval tlak domácích, kteří ovládli střed hřiště a vytvořili si poměrně velký počet šancí. Ve 48. minutě pronikl opět Pokorný po levé straně, ale tentokrát hostující obrana odvrátila na roh. V 58. minutě po trestném kopu Pokorného Mavrodiev zakončil vedle. V 62. minutě se domácí konečně dočkali a postarali se o to dva nejaktivnější hráči – po pravé straně míč zatáhl Pokorný a nezištně přihrál Anderlemu, který „z voleje“ trefil přesně (2:2).

 

Boršováci i nadále pokračovali ve velmi dobré hře, ale již žádnou šanci nedokázali proměnit, když se postupně do dobrých šancí dostali Pokorný (3x), Anderle (2x) a Bíba. Hosté i přesto, že byli pod tlakem, tak měli několik nebezpečných protiútoků, kdy také mohli skórovat a to především Lávička, který v 67. a v 81. minutě šel na Machatu sám, ale neproměnil. Když to nešlo hostům, tak jim nechtěně „pomohl“ domácí stopér Křemen, který patičkou poslal míč do šibenice vlastní branky, ale skvělý Machata se nenechal zaskočit a vyrazil míč na roh. Když v závěru neproměnili své šance hostující Kruťko a Fojtík hlavou, skončilo utkání nerozhodně. 

 

Rohy 8:4, Fauly 15:13

 

autor: Mir.Lysina



Ohlasy k zápasu


FK Boršov nad Vltavou B
Petr Fabián (trenér): "Musím své svěřence dnes opravdu pochválit, protože předvedli nejlepší výkon podzimu. Kromě toho, že bojovali, dařila se jim hra a kombinace ve středu hřiště, čímž si vytvořili dobré příležitosti ke skórování. Bohužel se zakončením to bylo slabší, ale i tak jsem rád, že tým dokázal i za nepříznivého stavu 0:2 skóre srovnat a nechybělo moc, abychom zvítězili. Věřím, že v tomto trendu budeme pokračovat i nadále a podaří se nám získat více bodů, i když jsem si vědom, že v posledním utkání zajíždíme na horkou půdu do Úsilného."

TJ Sokol Lipí
webové stránky TJ Sokol Lipí: "poslednímu utkání podzimní části cestovali fotbalisté Lipíčka na hřiště předposledního Boršova. Zde jsme šli rychle do vedení, když se v 5. minutě prosadil Petr Klečka. Ve 38. minutě přidal druhou branku Lipíčka Lukáš Kruťko, domácí ale v poslední minutě první půle dostali výhodu pokutového kopu, kterou nepohrdli. Z kraje druhé půle domácí vyrovnali zásluhou Anderleho a začínalo se od nuly. Šance na vítězství měly oba celky, další branka ale již nepadla a tak utkání skončilo zaslouženou remízou."



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou B
L. Machata [-] - R. Šafařík [-] , P. Křemen [-] , L. Fessl [-] , Z. Švejda [-] - D. Friedl [-] , V. Anderle [-] , L. Matoušek [-] , M. Mavrodiev [-] - J. Zevl [-] , J. Langer [-] -

TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - P. Klečka [-] , M. Svoboda [-] , P. Kaše [-] , R. Lávička [-] , T. Wawra [-] , T. Jinek [-] , J. Zoch [-] , D. Čáp [-] , R. Fojtík [-] , L. Kruťko [-]

ŽK: 28. P. Křemen - 56. D. Čáp , 65. O. Kaše .
Hráči zápasu: V. Anderle , F. Pokorný - R. Lávička , L. Kruťko .
Počet diváků: 46. Rozhodčí: STACH Josef - KOREJČÍK Václav (N), JINEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.