Chrášťany opět padly, doma nestačily na Pištín


Branky


0

V 11. kole přivítal poslední tým tabulky Chrášťany, hosty z Pištína. Domácím se na podzim vůbec nedaří. Doposud získali tři body a pokud se chtěli odrazit ode dna, potřebovali nutné zvítězit. Jenomže Pištín má v domácím zápase nabral sebevědomí, když o dva body obral Loko ČB B a tři body si připsal za výhru nad Mokrým. V bodové sbírce, tak chtěli svěřenci trenéra Huleho pokračovat i u posledního celku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zahodili v úvodu tutovku, která je mrzela

První šanci zápasu měli domácí, ale z jasné pozice trefil hlavičkující Svatoš  pouze brankáře Žáka a vyražený míč obrana odvrátila do bezpečí. Tato šance domácí mrzela o to víc, když v 8. minutě byl sražen před domácím vápnem hostující Koňarík a pískal se přímý volný kop. Pištínský kapitán si postavil míč a technickou střelou vymetl všechny pavučiny v domácí brance a hosté tak vedli – 0:1. Po tomto gólu se domácí místo fotbalu věnovali spíše hádání se mezi sebou a hosté si vytvářeli jednu šanci za druhou. Nejdříve Koklar netrefil ideálně míč, poté ho vychytal domácí Lhotka a do třetice Pištínský útočník přehodil brankáře i branku. Další šanci měl Šíma, ale místo střeli volil zbytečně nahrávku a domácí obrana míč odkopla. Do šance se dostal ještě velmi aktivní Kozák, ale opět volil zbytečnou nahrávku, se kterou si domácí poradili a tak se šlo do kabin za stavu 0:1.

Kubeša dvěma přesnými zásahy pojistil vedení Pištína

Druhý poločas začali domácí lépe. Marhoun nepokryl hostujícího Vomáčku, který postupoval z úhlu sám na brankáře, ale jeho přihrávku nikdo ze spoluhráčů nedokázal usměrnit do branky. Poté ještě střílel Drozd, ale s jeho střelou neměl brankář žádné problémy.  Po úvodním tlaku domácích se hosté osmělili a hned z toho byl gól. Po pěkné kombinaci na pravé straně si Šíma navedl míč na střed, našel nabíhajícího Kubešu a ten zajistil střelou k tyči Pištínu dvoubrankové vedení.  Po pěti minutách se míč ve vápně dostal opět ke Kubešovi a ten svou střelu umístil přesně jako tu před tím a bylo to 0:3 pro Pištín. Po tomto gólu hosté trochu polevili, domácí prostřídali a začali se více tlačit před Pištínskou branku. Všechny jejich akce ale hostující obrana bez větších problémů odvrátila a tak se po závěrečném hvizdu Pištín radoval z dalších bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chrášťany
Josef Vomáčka (hráč): "Utkání jsme začali svižně, ale ke kýženému gólu nevedla ani stoprocentní šance, kterou hlavičkou neproměnil Svatoš. Namísto toho jsme po nedůrazu zbytečně faulovali a trestný kop z 25m proměnil přes zeď hostující kapitán Koňarik na 0:1. V průběhu celého prvního poločasu jsme se k pořádné souhře nedostali, byli jsme nervózní a málo nápadití, nepodařilo se navázat na dobré herní výkony z předchozích dvou zápasů. Střídání do druhé půle sice mezihru oživilo, k opravdu nebezpečnému ohrožení branky jsme se ani tak nedostávali. Po každém dobrém herním úseku jsme namísto vstřeleného gólu sami po nedůrazu kolem vápna inkasovali, vždy z kopačky aktivního Kubeši. Kvalitě zápasu nepomohl ani zvláštní styl pískání rozhodčího Broma. Dále jsme se nezmohli na korekci výsledku, spíše jen na nepěkné dohadování mezi sebou. Musíme se z toho nějak poučit a něco změnit, protože tohle nám opravdu potřebné body nepřinese."

FC Praktic Pištín
Václav Vávra (hráč): "Z tohoto zápasu jsme měli trochu obavy. Na půdě Chrášťan se nám dlouhodobě nedaří a když tři hodiny před zápasem bylo trenérovi k dispozici pouze 8 hráčů schopným nastoupit nevypadalo to vůbec dobře. Z důvodu velké marodky chybělo 9 hráčů a tak jsme brali doslova každého, kdo má nohy a může hrát, navíc nastoupili dva lidi i s antibiotikama. Po krásné Koňárikovo šibenici se domácí mezi sebou hádali a dojížděli každý souboj až za hranící pravidel. Kdyby jsme v poločase vedli minimálně 5:0 nemohli by se domácí ani divit. Po druhém gólu jsme rychle přidali i třetí a bylo po zápase, i když nelze domácím upřít snahu s výsledkem ještě něco udělat."



Sestavy


TJ Sokol Chrášťany
V. Lhotka [-] - P. Matějka [-] , V. Mach [-] , M. Drozd [-] , M. Zeman [-] - O. Bahleda [-] , P. Suchan [-] , M. Boháč [-] , J. Vomáčka [-] , P. Příhoda [-] - R. Drozd [-]

FC Praktic Pištín
Z. Žák [-] - T. Trávníček [-] , J. Marhoun [-] , V. Šíma [-] - K. Kozák [-] , L. Koňarík [-] , V. Vávra [-] , M. Kučera [-] - M. Koklar [-] - M. Trávníček [-] , F. Bezpalec [-]

ŽK: 32. M. Zeman , 44. P. Svatoš , 60. R. Drozd , 80. O. Bahleda - 15. L. Koňarík , 60. V. Šíma .
Hráči zápasu: K. Kozák , L. Koňarík , M. Kučera .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: BROM Josef - VACHUTA Tomáš (N), MARHOUN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.