1:1
(1:1)
37. V. Šíma (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

9.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pištín doma zaskočil vedoucí Lokomotivu, ta si odvezla jen bod


Branky


29. K. Kozák - 37. V. Šíma (vl.)
0

V 9. kole III. třídy skupiny A hostil domácí Pištín vedoucí tým tabulky Loko ČB B. Hosté měli minulý víkend volno a do zápasu vstupovali, jako favorit na zisk tří bodů a upevnění první příčky. Domácí hráči totiž po povedeném vstupu do soutěže, vyšli v posledních čtyřech zápasech bodově naprázdno a v prolomení této série, věřil proti lídrovi tabulky, asi málokdo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky stříleli jen domácí, poločas ovšem skončil remízou

V sobotu přijel do Pištína  tým Loko B, který je na první příčce v tabulce. Posílen o několik hráčů z A-týmu si chtěli hosté určitě odvést další tři body a dále se vyhřívat na prvním místě 3. třídy. To domácí po slibném začátku sezóny trochu tápají ve výkonech a hlavně výsledkově se jim vůbec nedaří. Podle očekávání se první poločas hrál v režií hostujícího týmu, který byl lepší a výborně kombinoval. Pištín se z vlastní půlky dostával jen výjimečně a spíše hrál zezadu a hru moc neotvíral. Prví střelu na domácího brankáře vyslal ve 23. minutě  ze standartky hostující Liška, ale Žák se v brance nenechal zaskočit. Ve 29. minutě se Pištín podíval i na hostující půlky a hned z toho byla standardní situace u vápna Lokotky. Střelu Koňaríka brankář Kadlec pouze vyrazil a dobíhající Kozák uklidil míč do hostující branky a domácí nečekaně vedli nad favoritem 1:0. Po obdržené brance hosté dále výborně kombinovali, zvláště jejich rychlé narážečky dělaly domácí obraně velké problémy. Jedna z několika povedených akcí na levé straně hřiště přinesla střílený centr do vápna a domácí Šíma si v 37. minutě  dal vlastní gól – 1:1. Přes velkou aktivitu se ale Lokotka i díky obětavosti bránícího Pištína nedostala do konce poločasu k žádné další střele, mířící na domácího brankáře.

Ve druhé půli se diváci branek nedočkali

Druhý poločas opět začali hosté lépe a domácí se prvních 10 minut jen bránili. Poté utekl hostům domácí Koklar a Liška mu  na poslední chvilku míč vypíchl. To domácí nabudilo a hra se začala vyrovnávat. Hosté byli sice silnější na míči, ale domácí podnikali rychlé protiútoky. Do další šance se dostal opět domácí Koklar, ale míč mu utekl od nohy. Poté se po lajně protáhl domácí kapitán a jeho střelu Kadlec vyrazil. Jak se blížil konec zápasu tak se Pištín víc a víc tlačil dopředu. Nejdříve si míč ideálně připravil domácí Koňarík, ale trefil jen hostujícího brankáře. O pár minut později se situace opakovala se stejným koncem. Jedinou střelu ve druhém poločase Lokotka vyslala až v nastavení. Bohužel pro hosty pouze nad branku domácích. Poté rozhodčí Špelina ukončil zápas.



Ohlasy k zápasu


FC Praktic Pištín
Václav Vávra (hráč): "V tomto zápase byl jasný favorit hostující tým. Přijel s několika hráči A-týmu, který hrál v dopoledních hodinách a musím říct, že první poločas byli o dost lepším týmem. My jsme dali šťastný gól, když jsme snad poprvý v zápase byli u hostující branky. Pak si bohužel Šíma srazil centr do vlastní branky a začínalo se znova. Druhý poločas jak kdyby hostům došel dech a hra se vyrovnala. Kdyby Końarík trefil alespoň jednu střelu na vápně, což umí velmi dobře, mohly tři body zůstat v Pištíně. Po serii špatných výsledků trenér změnil několik postů a zrovna Kučeru poslal na stopera, kde odehrál vynikající zápas. Neprohrál ani jediný souboj a co prošlo přes beky tak to zametl. Jeho výkon byl základem pro konečný výsledek, ale uznání patří celému zýmu, který bojoval až do konce."




Sestavy


FC Praktic Pištín
Z. Žák [-] - F. Bezpalec [-] , T. Trávníček [-] , V. Šíma [-] , J. Marhoun [-] , F. Petráš [-] - V. Vávra [-] , M. Kučera [-] , L. Koňarík [-] , K. Kozák [-] - M. Koklar [-] -

TJ Lokomotiva ČB B
T. Kadlec [-] - J. Květoun [-] , S. Nechuta [-] , P. Jiran [-] , J. Vaněček [-] , Z. Gregor [-] , R. Fošum [-] , J. Petrou [-] , P. Liška [-] , Š. Sahan [-] , J. Bobek [-]

ŽK: 48. F. Petráš , 85. L. Koňarík .
Hráči zápasu: M. Kučera .
Počet diváků: 22. Rozhodčí: ŠPELINA Miloslav - MARHOUN Jiří (N), KŘIVÁČEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.