Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 17:00

21.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebši se konečně podařilo zvítězit.


0

Hráči Třebše si sice ve většině zápasu užívali více ze hry, vítězství z toho ale nebývalo. To se změnilo a tak si připsali jasné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačný průběh prvního poločasu.

Domácí tým byl od počátku utkání lepší v kombinaci a díky tomu se dostával do brankových příležitostí. Po prvním zastřelování to opět vypadalo na tradiční festival zahozených šancí. Naštěstí pro ně se jim ale podařilo vstřelit branku. V 17.minutě vybojoval ve středu hřiště míč důrazně Tošovský, poslal míč mezi stopery. Tam si naběhl Černý a poslal střelu podél padajícího gólmana. Míč zapadl přesně k tyči a domácí vedli 1:0. O pár minut později se po lajně protáhl jako lasička Štajer, poslal prudký centr před branku, ale Černý ani Kordač nedokázali trefit přesně. O pár minut později dostal Černý přihrávku do pokutového území, usnažil se uvolnit, byl však podťat a nařízenou penaltu s přeheledem proměnil 2:0. Ještě do konce poločasu se domácím podařilo navýšit na 3:0. Rederer vybojoval míč, našel před vápnem Tošovského, ten byl při zpracování míče faulován. Přímý volný kop zahrál Kincl přesně k tyči a bylo 3:0.

Druhá půle už se dohrávala.

Druhá půle byla ovlivněna častým střídáním. A to z důvodu zranění nebo vyčerpání. A tak už se toho moc nestalo. Domácí si nadále drželi kontrolu nad utkáním. Hosté se do hry moc nedostali. 

 

zdroj: www.trebes.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš B
Domácí:: Chválit jednotlivce po tomto utkání je zbytečné. Zápas vyhrál celý tým. Bojovností, která v některých zápasech chyběla. Hráči, kteří v 60.minutě chtěli střídat pro vyčerpání, se kousli, a dokázali makat až do 90-té minuty. Skvělý přístup!!!




Sestavy


TJ Sokol Třebeš B
K. Vocl [-] - M. Štajer [-] (60. J. Neugebauer [-] ) , D. Tesař [-] , D. Kalvach [-] (62. L. Žoček [-] ) , M. Kincl [-] - D. Červinka [-] (68. O. Demchyk [-] ) , J. Černý [-] , P. Mizerík [-] , J. Tošovský [-] - J. Rederer [-] , L. Kordač [-] (53. M. Cílek [-] )

SK Bystřian Kunčice B
L. Kvasnička [-] - O. Karabinoš [-] (52. J. Meliš [-] ) , Z. Hornych [-] , O. Vítek [-] , J. Srpek [-] (53. F. Kubišta [-] ) - A. Hůlka [-] , T. Zákravský [-] , D. Hrubý [-] , J. Laštovička [-] - P. Vítek [-] , T. Turek [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.