D. Oleš 45. (p.)
J. Voznica 68.
D. Oleš 74.
3:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby nemělo vítěze


Branky


45. D. Oleš (p.) , 68. J. Voznica , 74. D. Oleš - 15. J. Seget , 19. M. Kaluža , 54. L. Mikulík
0

Zápas dvou sousedů z okraje Ostravy nakonec neměl svého vítěze. Hráči se rozešli smírně 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle pro Vřesinu

Do nedalekého Krásného Pole přijela rezerva Vřesiny. Sedmdesátka diváků se tak jistě těšila na souboj, který bude mít jistý náboj - jak už to v derby bývá. Lépe se úvod povedl hostům. Od 15.minuty vedli gólem Segeta a k němu přidal o čtyři minuty později další branku Kaluža. Domácím se podařilo vstřelit kontaktní gól až před koncem prvního poločasu z pokutového kopu. Do kabin se tak šlo za stavu 1:2.

Nakonec se body dělily

Do druhého dějství vstoupili lépe opět hosté. Mikulík zvyšoval na 1:3 v 54.minutě. Zhruba o čtvrthodinu později se ale znovu radovali hráči z Krásného Pole. Na 2:3 skóre upravil Voznica a postarak se tak o napínavý konec. Už za šest minut bylo vyrovnáno! Oleš svou druhou trefou v zápase vystřelil domácím alespoň jednobodový zisk a hráči rezervy Vřesiny jistě litovali, že vedení neuhájili až do posledních minut.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Krásné Pole
Hledáme zpravodaje: Pokud chcete být zpravodajem tohoto týmu a po každém zápase nám shrnout jeho průběh z Vašeho pohledu, napište na michal.gribek@fotbalunas.cz a domluvíme se na spolupráci.

FC Vřesina B
Hledáme zpravodaje: Pokud chcete být zpravodajem tohoto týmu a po každém zápase nám shrnout jeho průběh z Vašeho pohledu, napište na michal.gribek@fotbalunas.cz a domluvíme se na spolupráci.



Sestavy


TJ SOKOL Krásné Pole
T. Janoušek [-] - M. Vidlák [-] (31. L. Grochol [-] ) , D. Oleš [-] , J. Pažitek [-] , J. Chobot [-] (30. M. Hraško [-] ) , J. Obůrka [-] (25. D. Šutta [-] ) , R. Litschka [-] , Z. Herejk [-] (28. J. Šutta [-] ) , A. Chobot [-] , J. Voznica [-] , P. Ožvolda [-]

FC Vřesina B
R. Černý [-] - M. Smrčka [-] (25. B. Dočkálek [-] ) , O. Hrazděra [-] (15. J. Kopčák [-] ) , J. Seget [-] (15. L. Mikulík [-] ) , M. Kožušník [-] , T. Lazarov [-] , M. Kaluža [-] , L. Kudela [-] , T. Kaňa [-] , M. Jakš [-] , T. Menšík [-]

ŽK: 67. D. Oleš , 74. P. Ožvolda , 76. J. Pažitek - 34. L. Kudela , 55. M. Kožušník , 64. T. Kaňa , 67. M. Jakš , 90. T. Menšík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ONDRAČKA Milan - KEMPNÝ Josef, SOCHA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.