Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 17:00

28.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olympia porazila Broumov a postupuje do Divize


Branky


0

Olympia chtěla ve víkendovém utkání proti Broumovu potvrdit svoji dominanci a zvítězit, Broumov potřebuje každý bod, aby se vyhnul sestupu, proti útočně laděnému hradeckému týmu se ale body sbírají velmi těžko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozjezd Olympie

V prvních minutách Olympia názorně demonstrovala svoji současnou pohodu, hosté s jistotou a přesností sobě vlastní drželi míč a kombinovali, po ztrátě míče navíc vytvářeli velký tlak na rozehrávající hráče Broumova, takže netrvalo dlouho a k míči se opět dostávala hostující Olympia.

V 11. minutě se hostům podařilo dostat za obranu Broumova, o přihrávku si řekl Filip Klapka, který razantní ranou pod břevno nedal gómanovi Drahorádovi žádnou šanci. V dalším průběhu poločasu měli hosté několik dalších šancí, všechny ale končily mimo branku nebo v moci brankáře Jakuba Drahoráda. Rozdíl mezi Olympií a Broumovem byl znát i na obranné polovině hostů. Když se broumovští fotbalisté nadechovali k nějaké útočné akci, byli rychle zastaveni aktivní a pozornou obranou Olympie, která nepouštěla soupeře do nebezpečných prostorů před Finkeho bránou.

Druhý gól přidali hosté v 32. minutě, kdy ve středu hřiště rozehrávali standartní situaci, míč se jim podařilo zahrát až do pokutového území Broumova, kde našel hlavu Jana Novotného a ten hlavičkou do horního rohu branky zvýšil na 0:2. 

Olympia uštědřila soupeři kanára

Do druhého poločasu provedly oba týmy několik změn, tou nejpodstatnější pro vývoj druhé půle se ukázal příchod Omovieho. Kingsley Omovie se poprvé předvedl v 60. minutě, kdy samostatný únik proměnil střelou podél Drahorádovy nohy. Poslední slovo neřekl Omovie ani v 66. minutě, kdy se povedenou kličkou dostal až před brankáře Broumova a střelou na vzdálenější tyč zvýšil vedení Olympie na 0:4.

V pohodě hrající Olympia svírala otěže utkání pevněji a pevněji a hráčům ještě zbývalo dost sil na to, aby přidávali další trefy. V 73. minutě vystřelil z velké vzdálenosti Michal Blažej, jeho střela šla do středu branky, přesto gólmana Drahoráda nemila překvapila a skončila v jeho síti. 

Definitivní tečku za nedělním zápasem a šesté stvrzení postupu Olympie udělal v 85. minutě opět Omovie, který dostal míč do středu malého vápna, kde se ocitl úplně sám proti Drahorádovi a sebevědomou střelou do protipohybu broumovského brankáře završil gólový účet zápasu na 0:6.

.



Ohlasy k zápasu



FC Olympia Hradec Králové
František Bárta ml. - vedoucí mužstva FC Olympia HK: Jsem rád, že jsme nepřipustili žádné pochybnosti a od první minuty jsme kráčeli za vítězstvím, které znamená poslední krůček k postupu do divize.



Sestavy


TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - D. Panny [-] , O. Gago [-] (68. J. Kuchta [-] ) , J. Schubert [-] (54. J. Kotyza [-] ) , J. Semerák [-] (79. R. Faltus [-] ) - D. Svoboda [-] , J. Mucha [-] , J. Šimon [-] (46. J. Michálek [-] ) , E. Wilke [-] (46. J. Holub [-] ) - L. Hanzlík [-] (58. T. Mucha [-] ) , M. Gago [-]

FC Olympia Hradec Králové
L. Finke [-] - J. Poděbradský [-] , J. Novotný [-] , F. Hruška [-] - D. Kuťák [-] , M. Hofman [-] , F. Klapka [-] , M. Blažej [-] - O. Karanský [-] (46. K. Omovie [-] ) , J. Semerák [-] , O. Haupt [-]

ŽK: 22. F. Hruška , 33. J. Novotný .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.