Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2015 17:30

16.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kratonohy porazily Libčany díky kanonádě ve druhé půli


0

Třetí celek tabulky Sokol Kratonohy přivítal na svém hřišti předposlední Libčany. Postavení obou soupeřů v tabulce se nakonec promítlo i do končného výsledku, Kratonohy hlavně díky výkonu ve druhé půli vyhrály 6:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný průběh první půle

Domácí Kratonohy nechtěly ponechat nic náhodě a od prvních minut se tlačily do zakončení. První střelecké pokusy však nepřinášely úspěch, střely domácích končily většinou mimo tři tyče. První branka tak padla ve 23. minutě, kdy Kratonohy rozehrávaly rohový kop, nejvýše vyskakujícím hráčem byl Daniel Hrůša, který hlavou umístil míč přesně k levé tyči, a nedal tak brankáři Libčan Matěji Tošovskému žádnou šanci.

Obdržená branka Libčany nepoložila, hráči Libčan se naopak více tlačili do zakončení. Do nadějné příležitosti se dostal Michal Klouda, který měl na zakončení dostatek času, ale nakonec pálil jen těsně vedle. Po rohovém kopu se ke střele dočkal hráč Libčan Michal Černý, s jeho střelou si ale brankář Jakub Vaníček poradil. Krátce před poločasem už se mohli radovat i hosté. Ve 45. minutě prokličkoval Stanislav Libřický až do pokutového území a střelou do horního rohu vyrovnal na 1:1. 

Herně vyrovnaný poločas tak přinesl remízový výsledek 1:1.

Jasná záležitost Kratonoh

Ve druhém poločase už ale Libčany začaly pozvolna ztrácet krok. To se prokázalo hned ve 47. minutě, kdy obraně Libčan utekli dva hráči Kratonoh. Jiří Kořínek vzal celou situaci na sebe, ale brankář Tošovský ho vychytal, míč se ale odrazil k Matěji Jilemnickému, který balon zakočnčil do sítě a poslal Kratonohy opět do vedení. Domácí vyrvářeli další příležitosti, Kořínkův přímý kop výborně vychytal brankář Tošovský. Jiří Kořínek se dočkal v 64. minutě, kdy křižnou střelou na zadní tyč překonal brankáře hostů a zvýšil vedení Kratonoh na 3:1. O tři minuty později se domácí mohli opět radovat. V 67. minutě se obraně Libčan nepodařilo odkopnout míč do bezpečí, a v závaru před brankou se prosadil střídající David Hamák.

V 70. minutě se Kořínkovi nepovedlo proměnit pokutový kop, což ho ve výsledku nemuselo tolik mrzet, protože z následné akce se v 71. minutě trefil jeho spoluhráč Zdeněk Semelka. Brankový účet zápasu uzavřel v 88. minutě opět David Hamák, který svou druhou brankou stanovil konečné skóre utkání 6:1. 



Sestavy


FK Kratonohy
J. Vaníček [-] - J. Štěpánek [-] , D. Hrůša [-] , M. Stránský [-] , M. Bořke [-] (72. F. Josef [-] ) - M. Jilemnický [-] (82. M. Kotek [-] ) , D. Franc [-] , Z. Semelka [-] , J. Fidra [-] (46. D. Hamák [-] ) - D. Jošt [-] (81. M. Nun [-] ) , J. Kořínek [-]

SK Libčany
M. Tošovský [-] - E. Novotný [-] , M. Černý [-] , M. Friedl [-] , J. Michek [-] (72. J. Mádlo [-] ) - S. Libřický [-] , R. Jelínek [-] , P. Jiřík [-] , I. Ročín [-] - T. Matějka [-] (62. J. Zahradník [-] ) , M. Klouda [-]

ŽK: 70. M. Kotek - 41. M. Černý , 50. M. Friedl , 69. R. Jelínek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.