L. Rada 45.
L. Rada 69.
2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2015 17:30

16.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměř zvítězila v Úpici těsným skóre


Branky


45. L. Rada , 69. L. Rada - 1. M. Exnar , 35. M. Čenovský , 57. M. Exnar
0

Po víkendovém kole, kdy v utkání plném branek hostila Úpice Jičín, se poslední tým tabulky postavil dalšímu kvalitnímu soupeři - na hřiště Úpice přijel tým z Jaroměře, který chtěl potvrdit své průběžné druhé místo v tabulce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Jaroměře

Hosté z Jaroměře nemohli do utkání vstoupit lepším způsobem, od úvodního hvizdu uplynulo pouhých 40 vteřin a hosté šli do vedení. Nepřesnou přihrávku Jana Bana tečoval obránce Úpice tak, že zmátl vybíhajícího gólmana a navíc přistrčil míč Matěji Exnarovi, který se ocitl sám před brankou a brankářem Erbenen stojícím mimo svoji pozici a skóroval. 

V 7. minutě se po lajně rozeběhl hřáč hostů Patrik Novák, který přízemním centrem do pokutového území vybídl Matěje Exnara k zakončení, jeho pokus však stihl obránce Úpice zablokovat pohotovým skluzem. Jaroměř byla lepším týmem, hosté si vytvářeli nebezpečnější šance, ty však většinou končily mimo branku nebo je dokázala obrana Úpice zblokovat. Ve 22. minutě se výrazněji osmělil i domácí tým. Útočník Lukáš Rada mířil pohotovou ranou z hranice pokutového území jen do tyče, následná dorážka postrádala razanci, a tak s ní jaroměřský gólman Jakub Schejbal neměl příliš velké problémy. Na levé straně aktivně hrající Patrik Novák posílal ve 24. minutě další ze svých centrů do pokutového uzemí. Se zakončením hlavičkujícího Martina Čenovského si poradil brankář Matěj Erben.

Ve 34. minutě fauloval před vápnem domácí brankář hráče soupeře Jana Holuba a mohl být rád, že vyvázl jen se žlutou kartou. Z nařízeného přímého kopu se prosadil Martin Čenovský, který dokázal propašovat míč skrz zeď tak šikovně, že brankář Úpice zareagoval až poté, co balon rozvlinil síť jeho branky. 

Ve 40. minutě se po střele Jana Holuba dostal k odraženému míči Matěj Exnar, ten však byl příliš blízko domácímu brankáři a nedokázal si poradit se skákavým míčem, takže skóre zůstalo nezměněné. 

Krátce před koncem poločasu se prosadili i domácí, ve 45. minutě přišel centr do pokutového území, který hlavou usměrnil Lukáš Rada. Do kabin se tak odcházelo za stavu 1:2.

Šance Jaroměře a těsné vítězství

V úvodu druhé půle měli domácí několik střeleckých pokusů, které však brankou neskončily, ke slovu se tak opět dostali hosté. V 57. minutě dostal Matěj Exnar dlouhou přihrávku od Jana Holuba, a postupoval sám na brankáře domácích, Exnar zachoval klid v zakončení a přízemní střelou zvýšil vedení Jaroměře na 1:3.

Úpici se podařilo opět snížit v 69. minutě. Domácí rozehrávali přímý kop a podařilo se jim způsobit zmatek v pokutovém území Jaroměře, nejlépe a nejrychleji se zorientoval Lukáš Rada, který svojí druhou brankou snížil na 2:3.

Hosté přidávali další šance, v 70. minutě se nedokázal prosadit Jan Bano, který byl sám před domácím brankářem. Úspěšný nebyl ani Jan Holub, jeho střela mířila v 78. minutě těsně nad Erbenovu branku. Jaroměři se tak nepodařilo opět navýšit vedení, a šanci tak ucítili domácí, kteří se snažili o vyrovnání, ani jejich snahy však nepřinesly kýžený úspěch, a utkání tak skončilo výhrou Jaroměře 2:3.

 



Sestavy


SK Sparta Úpice
R. Erben [-] - P. Kejzlar [-] , J. Kulhánek [-] , J. Peterka [-] , M. Čáp [-] - J. Vlček [-] (46. L. Čepelka [-] ) , J. Pohl [-] (80. J. Balcar [-] ) , J. Marel [-] , L. Mach [-] - P. Seidel [-] (57. P. Luštinec [-] ) , L. Rada [-]

FK Jaroměř
J. Schejbal [-] - V. Ruprich [-] , J. Hrobský [-] , P. Ruml [-] , L. Rejchrt [-] - M. Michálek [-] , P. Novák [-] (70. O. Častvaj [-] ) , J. Bano [-] (80. D. Svoboda [-] ) , M. Čenovský [-] (63. A. Horák [-] ) - M. Exnar [-] , J. Holub [-]

ŽK: 34. R. Erben , 41. P. Kejzlar , 90. J. Marel - 90. J. Holub .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.