A. Zich 72.
1:2p.
(0:1)
12. M. Exnar
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

27.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměř zvládla utkání proti Cidlině po penaltovém rozstřelu


Branky


72. A. Zich - 12. M. Exnar
0

Druhý tým tabulky FK Jaroměř zamířil na půdu mladého týmu RMSK Cidlina. V současné době jsou pro oba týmy body důležité, druhá Jaroměř pomýšlí na postup, jedenáctá Cidlina se stále musí trochu ohlížet přes rameno. Body byly nakonec obdařeni oba týmy, favorit z Jaroměře bral o jeden bod víc. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohatá úroda Jaroměře vs. šafrán Cidliny

Povedenější vstup do utkání zažívali hostující fotbalisté Jaroměře, kteří se hned od úvodu dostávali do slibných šancí. Už v 5. minutě se do hlavičkového zakončení dostal Ruml, jeho pokus ale skončil nad brankou domácího gólmana Strýhala. Za svoji aktivitu byli hosté odměněni o pár minut později - ve 12. minutě se po přihrávce Bana do zakončení dostal Exnar, který se nemýlil a poslal svůj tým do jednobrankového vedení. S jídle roste chuť, a tak nebylo divu, že jaroměřští fotbalisté i nadále pokračovali v aktivní hře a odstřelování cidlinské branky. Střelecké pokusy Holuba a Nováka ale síť nerozvlnily. Cidlina se do šancí dostávala jen ojediněle, jednu z nich měl Matějka, jeho pokus hlavou ale vytěsnil brankář Jaroměře Ondráček. 

Standartka, standartka, gól, standartka, ...

Ve druhé půli se hra trochu uklidnila, týmům se zalíbilo ve středu hřiště, a oba brankáři tak dostali lehkou dovolenou, ze které byli vytrháváni jen při zahrávání standartních situací, ne že by je snad sami zahrávali, ale museli vyplňovat volné prostory ve svých bránách. Vzruch přinesla až 72. minuta a hned to byl vzruch gólový. Ze střední vzdálenosti natáhl svůj střelecký prak obránce Cidliny Zich a jeho projektil zastavila až síť Ondráčkovy branky. Za vyrovnaného stavu chtěly oba týmy převážit skóre na svoji stranu, po situaci z 81 minuty k tomu měli blíže hosté - střídající obránce Cidliny Novotný musel při úniku jaroměřského Bana zatáhnout za záchranou brzdu a svůj pozdní příchod na hřiště završil brzkým odchodem do sprch. Z následného přímého kopu se Jaroměři skórovat nepodařilo. Oslabená Cidlina mohla v samotném závěru vstřelit tříbodový gól, samostatný únik útočníka Havrdy ale zlikvidoval Ondráček.

 

V penaltovém rozstřelu se ani jediný z jaroměřských střelců nezmýlil a poslal míč za Strýhalova záda, naopak gólman Ondráček dokázal jednu penaltu chytit, a doslova tak svému týmu vychytal bonusový bod. 



Sestavy


RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - A. Zich [-] , R. Žalman [-] (60. M. Novotný [-] ) , J. Matějka [-] , M. Vincour [-] - L. Pospíšil [-] , P. Mejstřík [-] , M. Masák [-] , P. Machát [-] (70. M. Holec [-] ) - T. Vaněk [-] , J. Havrda [-]

FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - P. Ruml [-] , J. Hrobský [-] , V. Ruprich [-] , A. Horák [-] (69. D. Svoboda [-] ) - P. Novák [-] , J. Bano [-] , M. Čenovský [-] , M. Michálek [-] - J. Holub [-] (36. L. Böhm [-] ) , M. Exnar [-]

ČK: 81. M. Novotný .
Místo: Nový Bydžov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.