2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 17:00

24.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štastnější vyhrál


Branky


0

Závěry soutěží jsou vždy ošemetné, týmy na předních místech se snaží udržovat náskok před svými pronásledovateli a týmy ohrožené sestupem předvádějí bojovné výkony, aby posbíray body, které během sezony poztrácely. Souboj Jaroměře s Chlumcem nebyl výjimkou, šťastnější ale nakonec byli favorité z Jaroměře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V minulém kole se Jaroměř účastnila osmigólové přestřelky s Lázněmi Bělohrad, a diváci se tak těšili, že na něco podobného navážou i v zápase s předposledním Chlumcem. Nedělní zápas ale pro fotbalisty Jaroměře nebyl až takovou jednoduchou procházkou rozkvetlou alejí. Hosté z Chlumce svého soupeře zaskočili hned v úvodu utkání a už v první minutě se dostali do vedení díky brance Davida Jelínka. Tento úspěch dodal fotbalistům Chlumce velkou dávku sebevědomí, ze kterého těžili nejen v prvním poločase. Žádnou z šancí, které si připravili, se chlumeckým nepodařilo využít, což v konečném účtování rozhodlo. Domácí hráči Jaroměře měli sice jen kratší úseky zápasu, kdy měli hru pod kontrolou, tyto části hry se jim ale podařilo bezezbytku využít, když nejprve ve 33. minutě vyrovnával obránce Ruml a vítěznou branku přidal v 70. minutě Holub. Zarputilý a bojovný výkon nakonec Chlumci body nepřinesl, důležité bude, jestli podobný výkon dokáží předvést i ve zbývajících utkáních sezony.  



Sestavy


FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - A. Horák [-] , P. Ruml [-] , J. Hrobský [-] , L. Rejchrt [-] - D. Svoboda [-] (65. M. Seifert [-] ) , V. Ruprich [-] , J. Holub [-] , D. Valášek [-] (33. J. Bano [-] ) - M. Čenovský [-] , M. Exnar [-] (90. O. Častvaj [-] )

FK Chlumec nad Cidlinou
L. Kukal [-] - D. Koubek [-] , M. Kosař [-] , J. Vopátek [-] (60. P. Janda [-] ) , V. Beneš [-] - J. Jelínek [-] , L. Hermann [-] , J. Hanuš [-] , D. Jelínek [-] - J. Labík [-] , J. Veselský [-]

ŽK: 69. V. Ruprich , 78. A. Horák - 16. J. Labík , 65. D. Jelínek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.