2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:1
(1:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Kopidlno v domácím zápase porazilo Libáň 2:1.


Branky


0

Zajímavý zápas se odehrál v Kopidlně, kde byl favorit jasný  a byl jím domácí celek. Libáň přijela k tomuto zápasu v pozici outsidera, ale nakonec neměli k bodovému zisku daleko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl ukončen za remízového stavu 1:1.

Hned v úvodu utkání zvonila břevna obou branek. Skóre se měnilo po pěkné kombinaci domácích, kdy Berounský prostrčil míč do ulice Poutníkovi a ten ve skluzu poslal Kopidlno do vedení v 25. Minutě – 1:0. Domácí měli velmi slušnou pasáž, kdy mohli vedení navýšit, ale šance  nevyužili. Trest přišel v závěru poločasu, kdy balón ze souboje brankář Brožíček ještě vypíchl na břevno, ale u odraženého míče byl dříve Skořepa a dostal jej za brankovou čáru a vyrovnal v 39. minutě na 1:1. První poločas tedy byl ukončen za remízového stavu, což jistě bylo pro hostující celek velkým povzbuzením do dalšího průběhu zápasu v druhém poločase.

Jedna branka Kopidlna rozhodla o těsném vítězství 2:1

V druhém poločase se dal očekávat velký tlak domácích, kteří jistě nechtěli z pozuice favorita ponechat soupeři z Libáně nějaký ten bodík. Druhé dějství – to byl především urputný boj o každý metr hřiště, o každý míč. Libáň se nepředstavila jako odevzdaný tým a hrála vyrovnanou partii. Ve hře dopředu se nakonec Kopidlno prosadilo a Poutník vstřelil vítěznou branku, když se prosadil v 68. minutě a zvýšil na 2:1 pro Kopidlno a zajistil svému týmu všechny tři body do tabulky okresního přeboru. Do poslední minuty se ale o výsledek bojovalo. Před parádní diváckou kulisou to nebyla žádná fotbalová krása, ale také rozhodně ne nuda.  



Ohlasy k zápasu


FK Kopidlno
Havelka Miloslav (trenér Kopidlna): Do poslední minuty se o výsledek bojovalo. Zřejmě to nebyla žádná fotbalová krása, ale také rozhodně ne nuda. Díky za diváckou kulisu.

TJ Sokol Libáň
Bányácski Pavel (trenér Libáně): Podrobnosti přineseme později.

Sestavy


FK Kopidlno
M. Brožíček [-] - D. Krulich [-] (75. P. Čech [-] ) , L. Komárek [-] , J. Janáček [-] , V. Dyčenko [-] - T. Dřímal [-] (55. A. Nasikovský [-] ) , P. Zedek [-] , P. Berounský [-] , J. Dřímal [-] (69. L. Klaban [-] ) - D. Machačný [-] , M. Poutník [-]

TJ Sokol Libáň
A. Skořepa [-] - F. Skořepa [-] , C. Cristea [-] , T. Barcal [-] (65. J. Vondráček [-] ) , R. Balcar [-] , J. Jůza [-] (59. R. Hlavatý [-] ) , Z. Pešta [-] , R. Hlavatý [-] , J. Smetana [-] , C. Cristea [-] (69. M. Pankrác [-] ) , R. Mutzer [-] (86. T. Vondráček [-] )

ŽK: 36. P. Zedek , 71. A. Nasikovský - 32. Z. Pešta , 86. J. Vondráček .
Počet diváků: 128. Rozhodčí: Materna Zbyněk - PLÍŠEK Martin, DOUŠA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.