3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

10.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměř vítězí.


Branky


0

V souboji o třetí místo se lépe prezentovala domácí Jaroměř. Domácí hráři si tak mohou užít tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší vstup zaznamenali domácí

Utkání hosté nezačali tradičně dobře . Do třech šancí na začátku zápasu se dostali domácí, všechny tři ale skvěle pochytal hostující brankář.Ve 40.min. se na zadní tyči objevil nekrytý Seifert a hlavou otevřel skore. Hostům se ale brankou do šatny , po pěkné akci podařilo Melichárkem vyrovnat na 1 : 1.

Domácí po zásluze vítězí.

   Do druhého poločasu opět lépe vstoupili domácí,  když se po rohovém kopu ve skrumáži nejlépe zorientoval Ameti a zajistil Jaroměři opět vedení 2 : 1. Poté  se  hostující družstvo ve snaze vyrovnat pustilo do útočení, ale domácí je z brejku potrestali Ulrychem  3 : 1.  V 76.min. po dalším z brejků fauloval Matějček a uviděl červenou kartu. Proti deseti hráčům si domácí  výhru zkušeně pohlídali a zaslouženě zvítězilli



Ohlasy k zápasu



SK Smiřice
Václav Tarantík, vedoucí mužstva(hosté): Utkání se nám vůbec nepovedlo.Domácí hráči byli po celé utkání lepším týmem a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


FK Jaroměř B
M. Ondráček [-] - V. Křivský [-] , F. Klíž [-] , A. Horák [-] , V. Špaček [-] - E. Ameti [-] , T. Vít [-] , M. Seifert [-] , J. Beneš [-] - R. Ulrych [-] , M. Valčík [-]

SK Smiřice
O. Hottmar [-] - M. Mochan [-] (79. V. Obst [-] ) , D. Melichárek [-] , M. Matějček [-] , O. Koza [-] - O. Husak [-] , J. Koutník [-] , F. Korenčík [-] , K. Zemek [-] (73. J. Škarytka [-] ) - D. Bureš [-] , M. Čížek [-] (46. P. Škarytka [-] )

ŽK: 32. O. Husak . ČK: 76. M. Matějček .
Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.