0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2016 10:15

15.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva body z bezgólového zápasu vytěžila Cidlina


Branky


0

Oboustranně důrazný zápas branku během devadesáti minut nepřinesl. V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější hosté, kteří se tak mohli radovat ze dvou bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólových devadesát minut

Mezi hradeckou Slavií a Cidlinou se odehrálo bojovné a důrazné utkání. Týmy se prezentovaly rychlým a důrazným presinkem, kvůli kterému neměli hráči příliš času na hraní si s balonem. Svižnější byli v prvním poločase hosté, kteří se tak dostali k několika náznakům šancí. Obrana Slavie si však počínala jistě a sebevědomě odvracela potenciální nebezpečí. Domácí obranu navíc jistil brankář Jan Moník, který svými zákroky přispíval nerozhodnému skóre. Ve druhém poločase se do šancí dostávali i domácí. Zakončujícím hráčům se ale nedařila finální fáze, a gólem tak neskončily situace před poloodkrytou brankou. V průběhu druhé půle byl ve větší permanenci i brankář Cidliny Stanislav Strýhal, podobně jako jeho kolega v dresu Slavie ale nedovolil domácím skórovat. V závěrečné části hry se neprosadili ani hráči Cidliny, kteří vlastními nepřesnostmi i důraznou hrou domácí obrany nedokázaly pohnout bezgólovým skóre. O vítězi taky měly rozhodovat penalty.

První série rozstřelu měla podobný průběh jako celý zápas – oba střelci své penalty neproměnili. V dalším průběhu rozstřelu byli přesnější fotbalisté Cidliny, kteří se po penaltové výhře 1:3 mohli těšit z dvoubodového zisku. 



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Hradec Králové
Josef Pleskot - trenér FC Slavia HK: Hosté se představili jako kvalitní soupeř, a to zejména v prvním poločase potvrdili a byli nebezpeční. Po změně stran jsme se zlepšili po všech stránkách a vypracovali několik vyložených šancí, z toho 2 tutovky. A tak jsme již čtvrtý mistrák doma nedali branku. Střelba penalt byla loterie, kterou jsme opět nezvládli. Škoda jen, že celkem kvalitní utkání provázelo vulgární a místy až neurvalé chování několika hostujících diváků.




Sestavy


FC Slavia Hradec Králové
J. Moník [-] - M. Šolc [-] , J. Lán [-] - M. Brázda [-] , M. Dostál [-] - Š. Derner [-] , T. Erber [-] - J. Kabeláč [-] (71. A. Zapletal [-] ) , D. Veselý [-] , D. Chobotský [-] , M. Hloušek [-]

RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - J. Vrabec [-] (77. J. Jelínek [-] ) , A. Zich [-] , R. Žalman [-] , M. Stránský [-] , J. Matějka [-] - J. Trejbal [-] , M. Blažej [-] , P. Pokorný [-] , V. Šorm [-] - M. Holec [-] (46. T. Vaněk [-] )

ŽK: 6. D. Chobotský , 9. M. Šolc , 77. M. Hloušek , 90. J. Lán - 8. R. Žalman , 51. J. Matějka , 71. A. Zich .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Otava Marian - MEDLÍK Karel, HRON Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.