Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

14.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aktivní Vysoká přehrála Jaroměř


Branky


0

Fotbalisté Vysoké si během zápasu vytvořili řadu šancí, které zejména v prvním poločase neproměňovali, a i proto prohrávali. Ve druhé půli ale domácí zpřesnili koncovku a třemi góly otočili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vysoká neproměňuje šance a sama inkasuje

V úvodu zápasu byli aktivnější a nebezpečnější domácí fotbalisté. Už po šesti minutách hry nabídla jaroměřská obrana šanci Janu Škvrňákovi, ten ale v dobré pozici minul. Vysoká se do zakončení dostávala i v následujících minutách, gólman Michal Ondráček si ale věděl rady s hlavičkou Jana Podlipného i s prudkou ranou Vojtěcha Bělky. I přes výraznější aktivitu Vysoké otevřeli skóre zápasu hosté. Ve třicáté čtvrté minutě se po přihrávce Filipa Korenčíka dostal do úniku Matěj Petráček. Jaroměřský hráč se dostal až před brankáře Milana Pavliše, kterého nadvakrát překonal a poslal Jaroměř do vedení. Inkasovaný gól lehce přibrzdil domácí tým, ještě před koncem poločasu se ale Vysoká dostala do dalšího náznaku šance. Ve čtyřicáté první minutě střílel Michal Haken, jeho ránu ale znovu vychytal brankář Ondráček. Poločas tak skončil vedením Jaroměře 0:1.

Domácí otáčejí skóre na svoji stranu

Nepřesnou mušku z prvního poločasu si domácí vynahradili hned v úvodu druhé půle. Ve čtyřicáté deváté minutě se po přihrávce Michala Hakena dostal do zakončení Richard Růžička, který střelou na zadní tyč vyrovnal. O šest minut později se domácím podařilo dokonat obrat. Michal Haken v padesáté páté minutě prošel středem hřiště i díky rychlé narážečce s Janem Škvrňákem a přesnou střelou upravil na 2:1. Vedoucí gól přinesl uklidnění na domácí kopačky, čímž se otevřelo více prostoru i pro hosty. Jaroměři se ale nedařilo a její kombinaci srážely nepřesnosti. Zhruba čtvrthodiny před koncem tak přišlo definitivní potvrzení výsledku. V sedmdesáté šesté minutě se míč po rohovém kopu odrazil k Janu Podlipnému, který prudkou ranou propálil vše před sebou a upravil na konečných 3:1.



Ohlasy k zápasu


FK Vysoká nad Labem
Miroslav Píša - vedoucí mužstva FK Vysoká: Dobrá forma z minulého týdne nám vydržela i do dnešní soboty. Mladá Jaroměř, i přes naší velkou převahu a množství šancí, vyhrála první poločas. Zkušenost a chytrost hráčů Vysoké v poločase druhém obrátila skóre a rozhodla o výhře. Tak máme dostatečný bodový polštář pro klidnou zimní přípravu na jarní část soutěže.




Sestavy


FK Vysoká nad Labem
M. Pavliš [-] - P. Kafka [-] , T. Prorok [-] , M. Ptáček [-] , J. Píša [-] - J. Podlipný [-] (87. F. Hušek [-] ) , J. Jelínek [-] , R. Růžička [-] , M. Haken [-] - J. Škvrňák [-] (82. J. Strachota [-] ) , V. Bělka [-] (75. J. Pražák [-] )

FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - A. Horák [-] , F. Klouček [-] , L. Rejchrt [-] (67. J. Balcirák [-] ) , O. Častvaj [-] , F. Korenčík [-] (82. J. Jaška [-] ) , M. Petráček [-] (76. V. Vladeka [-] ) , J. Bano [-] , L. Müller [-] , D. Valášek [-] , M. Čenovský [-]

ŽK: 54. M. Ptáček .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: Trejbal Adam - BAČO Ondřej, KOUTNÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.