Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

13.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany vybojovaly výhru na hřišti Jaroměře


0

Hosté z Libčan se ve druhém poločase dostali do vedení o tři góly, v ten moment se ale Jaroměř probudila a dvěma trefami snížila na rozdíl jediné branky. V závěru už se ale domácím srovnat nepovedlo, a Libčany tak získaly tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libčany si vytvářejí náskok

Zápas od úvodu nabízel zajímavé momenty. Už v sedmé minutě centroval do vápna Jaroměře hostující Alexander Polyakov, jeho přihrávku ale akrobatickým zakončením adresát Lukáš Hubička minul. O minutu později se na druhé straně prodíral obranou Libčan Martin Čenovský, jeho postup ale nakonec dokázali hosté s vypětím sil zastavit. Po čtvrthodině se Jaroměř dostala k rychlé akci, kdy se po přihrávce Jana Bana dostal do úniku Vojtěch Vladeka, ani on ale nebyl v zakončení úspěšný a z úhlu minul bránu Libčan. Skóre se poprvé měnilo hned o minutu později. V sedmnácté minutě se k odraženému míči ve vápně Jaroměře dostal Tomáš Kabeláč, který přesnou střelou k tyči vstřelil první gól zápasu.

 

Jaroměřský brankář Michal Ondráček byl znovu v permanenci ve třicáté čtvrté minutě, kdy ho tvrdou ranou prověřil kapitán Libčan Michal Černý. O pět minut později už domácí brankář na akci hostů nestačil. Ve čtyřicáté minutě poslal z levé strany centrovaný balon Martin Friedl. Jeho přihrávka se dostala k Petru Jiříkovi, který zamířil k tyči a zvýšil na poločasových 0:2. 

Jaroměř se přibližuje

I druhý poločas otevřeli svojí šancí hosté. Hubička a Polyakov si oproti prvnímu poločasu prohodili role – Lukáš Hubička centroval a Alexander Polyakov zakončoval, jeho hlavička si ale cestu do sítě nenašla. V padesáté druhé minutě rozehrávaly Libčany přímý kop. Exekuce se ujal Martin Friedl, který nemířil špatně, jeho střela však skončila pouze na břevně domácí branky. Zhruba po hodině hry se do nadějné šance dostali i domácí, Vojtěch Vladeka ale nezužitkoval centr Filipa Kloučka a minul branku.

 

V sedmdesáté třetí minutě se Libčanům vydařil rychlý protiútok. Akci vedl Stanislav Libřický, který centrovaným balonem vyzval ke skórování Ondřeje Karanského. Libčany tak vedly už 0:3. Teprve za tohoto stavu se začala prosazovat i Jaroměř. V sedmdesáté páté minutě přihrával Filip Klouček Martinu Čenovskému, který kličkou obešel hostujícího brankáře Jiřího Maška a gólem na 1:3 probudil naděje Jaroměře. Zhruba o deset minut později byly naděje domácích ještě větší. V osmdesáté čtvrté minutě se zhruba ze třiceti metrů napřáhl Lukáš Müller a jeho tvrdou střelu zastavila až síť za zády Jiřího Maška. Jaroměř se v závěru snažila zatlačit soupeře, Libčany ale veškeré šance Jaroměře ubránily, a mohly tak slavit vítězství. 



Ohlasy k zápasu



SK Libčany
Jan Schejbal - předseda SK Libčany: Celé utkání vytrvale pršelo, přesto se hrál kvalitní fotbal. My jsme byli o poznání aktivnější. Ve druhé půli jsme neproměnili ještě několik vyložených příležitostí k navýšení vedení, a rozhodnout tak definitivně. Místo toho domácí vstřelenou brankou ožili a utkání zdramatizovali. Cenné vítězství jsme si ovšem pohlídali.



Sestavy


FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - L. Müller [-] , D. Valášek [-] , D. Svoboda [-] , V. Vladeka [-] (80. J. Jaška [-] ) , A. Horák [-] , F. Korenčík [-] (68. O. Častvaj [-] ) , J. Bano [-] , M. Michálek [-] (46. F. Klouček [-] ) , J. Holub [-] , M. Čenovský [-]

SK Libčany
J. Mašek [-] - T. Kabeláč [-] , M. Friedl [-] , P. Jiřík [-] (90. J. Linder [-] ) , S. Libřický [-] , R. Kollár [-] , A. Chromek [-] , L. Hubička [-] , A. Polyakov [-] (57. O. Karanský [-] ) , M. Černý [-] , M. Mařas [-]

ŽK: 68. M. Ondráček - 80. A. Chromek , 85. R. Kollár , 88. M. Černý , 90. O. Karanský .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Pešava Otakar - BEČVÁŘ Lubomír, HLAVÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.