2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:30

12.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně Bělohrad dvěma góly překonaly Jaroměř


Branky


0

Jaroměř si tradičně vypracovala řadu gólových šancí, podobně tradičně jich ale spoustu neproměnila. Oproti minulým zápasům Jaroměř ani jednou neskórovala a efektivním Lázním Bělohrad podlehla 2:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lázně Bělohrad se dostávají do vedení

Jaroměř nevstoupila do zápasu vůbec špatně. Hosté se už v první minutě dostali do zakončení, když Jan Bano dostal míč za domácí obranu k Filipu Korenčíkovi, ten ale před brankářem Markem Gallem nezakončil přesně. O minutu později se míč po rohovém kopu odrazil k Filipu Kloučkovi, ani on ale nezamířil přesně a minul domácí branku. Neproměněné šance mohly hosty mrzet v osmnácté minutě. Jaroměř sice ubránila rohový kop domácích, míč se ale přesto odrazil na kopačky Lázeňanů, kteří se díky důrazu Petra Každý dostali do vedení. Po úvodním gólu přišla lehce hluchá pasáž hry, kdy se žádný z týmů nedostal do výrazné šance. Až ve třicáté sedmé minutě se k dobré střele dostal Jiří Odvráko, jeho zakončení ale pohotovým zákrokem zlikvidoval gólman Jiří Odvárko. Poločas tak skončil vedením Lázní Bělohrad 1:0. 

Jaroměř v závěru neproměňuje šance

V úvodu druhé půle byli nebezpečnější domácí fotbalisté, konkrétně Tomáš Berger s Jiřím Odvárkem, kteří se dostali v padesáté třetí minutě do zakončení, v obou případech ale svůj tým podržel gólman Michal Ondráček. Druhého gólu se Lázně dočkaly v šedesáté druhé minutě. Centrovaný balon z pravé strany se snesl k Jiřímu Odvárkovi, který tentokrát vyzrál na jaroměřského brankáře a zvýšil na 2:0. Druhý gól Lázní probudil i Jaroměř, která se začala více dostávat do šancí. Zhruba čtvrthodiny před koncem se po spolupráci s Janem Holubem dostal do zakončení Vojtěch Vladeka, ani on ale domácího brankáře nepokořil. Hosté si v závěrečných minutách vytvořili další šance, žádnou z nich ale vinou nepřesného nebo nedůrazného zakončení neproměnili. Lázně Bělohrad tak přečkaly závěr zápasu a zvítězily nad Jaroměří 2:0. 



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bělohrad
Oldřich Velich - trenér TJ Lázně Bělohrad: V první půli byl náš výkon zakřiknutý a ospalý, měli jsme málo pohybu. Přesto jsme šli, trochu paradoxně, do vedení po standardní situaci. Po přestávce jsme přidali ve všech činnostech a odskočili na dvoubrankové vedení. Soupeř se pokusil stav ještě zvrátit, ale nám se podařilo, s vypětím všech sil, již neinkasovat. Ozdobou utkání byl výkon veterána Radka Suchánka.




Sestavy


SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - R. Suchánek [-] (82. R. Šorm [-] ) , J. Odvárko [-] (86. L. Feix [-] ) , P. Kazda [-] , L. Šrám [-] , J. Loner [-] , J. Wagenknecht [-] , T. Berger [-] (89. M. Šorm [-] ) , T. Blažek [-] , K. Černý [-] , J. Zejfart [-] (71. D. Holomba [-] )

FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - A. Horák [-] (71. F. Klíž [-] ) , F. Klouček [-] , D. Valášek [-] , M. Knap [-] , F. Korenčík [-] (32. V. Vladeka [-] ) , J. Bano [-] (66. L. Böhm [-] ) , M. Michálek [-] , J. Holub [-] , L. Müller [-] , M. Čenovský [-]

ŽK: 53. J. Odvárko , 57. P. Kazda - 60. M. Knap , 68. M. Michálek .
Počet diváků: 154. Rozhodčí: Rychtár Tomáš - TREJBAL Adam, KRUCKÝ Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.