2:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 10:15

12.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červený Kostelec vyšel z gólového závěru zápasu se Slavií jako vítěz


Branky


0

Po jednogólovém prvním poločase se oba týmy rozstřílely ve druhé půli. Hosté se sice dostali do třígólového trháku, na to však Slavia dokázala reagovat. Domácí dvěma góly snížili na 2:3, Červenokostelečtí si ale závěr ohlídali a tři body nepustili.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červený Kostelec jde rychle do vedení

Červenému Kostelci vyšly první minuty zápasu. Ve čtvrté minutě hosté prokázali větší důraz u pravé autové čáry a i díky tomu se jim podařilo odcentrovat. Centrovaný balon se ve vápně Slavie snesl na hlavu Ondřeje Kovala, který hlavičkovým zakončením k tyči otevřel skóre zápasu. Za tohoto stavu se více na míči drželi fotbalisté Slavie, kteří obléhali pokutové území hostů. Červenokostelečtí ale dokázali úspěšně blokovat centry i střely domácích, a Slavia se tak ke kloudnému gólovému zakončení nedostávala snadno. Před koncem poločasu se hosté na pravé straně slávistického vápna dostali k podobnému centru, který předcházel úvodnímu gólu. Slávistům se ale v tomto případě podařilo potenciální nebezpečí odvrátit. Poté domácí zahrávali přímý kop z dobré pozice před vápnem soupeře, ani z této šance se ale neprosadili. Červený Kostelec si tak z prvního poločasu odnesl vedení 0:1.

Slavia se snaží smazat manko

Další důležité gólové situace byly k vidění zhruba po hodině hry. V šedesáté třetí minutě se hosté usadili před vápnem Slavie, kterou dvěma zákroky zachraňoval brankář Jan Moník, který nejprve vyrazil střelu hostů a následné odvracel centrovaný balon na roh. O něco později už ale domácí brankář nestačil na zakončení Karla Havlíčka, který zvyšoval na 0:2. Ještě hůře bylo domácím v sedmdesáté druhé minutě, kdy útočník David Hlava vstřelil třetí gól svého týmu.

 

Ani za tohoto stavu se domácí nechtěli vzdávat. Čtyři minuty po třetím gólu hostů se Slavii podařilo snížit na 1:3, když brankáře Petra Kobose překonal domácí útočník Michal Hloušek. Naději do závěrečných minut dal svému týmu Jakub Lán, který se v osmdesáté první minutě prokličkoval do vápna hostů a prudkou střelou po zemi snížil na kontaktních 2:3. V posledních deseti minutách se ale Červenému Kostelci dařilo držet hru co nejdál od svého pokutového území. Slavia se tak dostala jen k několika centrům, které však výraznější zakončení nepřinesly. Červený Kostelec zvítězil na hřišti Slavie 3:2.



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Hradec Králové
Josef Pleskot - trenér FC Slavia HK: S vedoucím týmem soutěže jsme odehráli dobrý zápas. Soupeř měl o poznání lepší vstup do utkání a brzo šel do vedení. Teprve po inkasované brance jsme se postupně dostávali do hry, ale přes dobře organizovanou obranu jsme se nedostali. O osudu utkání rozhodly dvě obdržené branky v rozmezí pěti minut. V závěru jsme dokázali výsledek zkorigovat na rozdíl jedné branky, ale víc už jsme nestihli. Soupeři gratuluji k vítězství.




Sestavy


FC Slavia Hradec Králové
J. Moník [-] - J. Lán [-] , M. Dostál [-] , M. Mottl [-] - J. Linhart [-] , D. Veselý [-] , D. Chobotský [-] (51. M. Hutla [-] ) , M. Brázda [-] (84. J. Bajer [-] ) - M. Hloušek [-] , T. Erber [-] (84. M. Klicnar [-] ) - D. Fišera [-]

TJ Červený Kostelec
P. Kobos [-] - D. Petrů [-] , D. Škoda [-] , L. Hlava [-] - P. Bárta [-] - T. Martínek [-] (89. L. Rada [-] ) , D. Hlava [-] - O. Koval [-] (88. K. Čáp [-] ) , S. Štelzig [-] (77. D. Hála [-] ) , M. Barták [-] , K. Havlíček [-]

ŽK: 60. M. Mottl , 86. J. Lán , 86. M. Hloušek - 89. L. Hlava .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Blaschke Jiří - KOWALIK Krištof, VOKŘÍNEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.