Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

11:0
(6:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

16.10.2016 16:00

10.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Osm různých střelců Cidliny nastřílelo Provodovu jedenáct branek


Branky


0

Cidlina si od úvodních minut vytvořila drtivý tlak, který domácí dokázali bohatě přetavit v góly. Cidlina svým náporem dominovala a jedenácti vstřelenými góly uštědřila Provodovu tvrdou prohru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šestigólová dominance Cidliny

Cidlina na nic nečekala a od úvodu zatápěla provodovské obraně. Už v sedmé minutě se po dobré přihrávce dostal za obranu záložník Jakub Trejbal, který si tváří v tvář brankáři Martinu Voborníkovi věděl rady a přesným zakončením otevřel skóre zápasu. Cidlina se díky svému důrazu v osobních soubojích usadila na polovině Provodova a střeleckými pokusy ohrožovala branku hostů. Ve dvanácté minutě domácí poslali centrovaný balon do vápna Provodova a brankář Voborník měl co dělat, aby konečky prstů vytěsnil míč na břevno. Díky drtivému tlaku Cidliny se na další góly nemuselo dlouho čekat.

V osmnácté minutě Martin Holec hrudí prodloužil centrovaný balon na Pavla Pokorného, který na zadní tyči prostřelil brankáře Voborníka a zvýšil na 2:0. O dvě minuty později domácí získali rohový kop, po kterém se míč snesl na hlavu Milana Stránského a ten hlavou upravil na 3:0. Provodovští se nedokázali na delší dobu podržet balon, a drtivou většinu času se tak hrálo před jejich vápnem. Ve dvacáté třetí minutě Cidlina posílala do pokutového území jeden centr za druhým. Míč se nakonec dostal na kopačku Alexandra Zicha, který sice nezakončil příliš důrazně, i to ale stačilo, aby míč počtvrté proskotačil do sítě Provodova.

 

Po čtvrtém gólu se Cidlina na delší dobu gólově odmlčela. Ve třicáté páté minutě Patrik Mokošín prodloužil centrovaný balon na zadní tyč, kde se k míči nejrychleji dostal Michal Blažej, který zvýšil na 5:0. O sedmdesát vteřin později si dlouhý balon Jana Vrabce zpracoval Martin Holec, který ustál osobní souboj s kapitánem Provodova a přízemní střelou k levé tyči završil gólové představení Cidliny, za kterou šest různých střelců vstřelilo šest gólů. 

Cidlina dosahuje dvouciferného skóre

Ani ve druhém poločase Cidlina nepřerušila svoji gólovou přehlídku. V padesáté třetí minutě Jan Vrabec vybojoval po faulu na svoji osobu přímý kop, ke kterému se postavil Václav Šorm. Centr domácího kapitána se ve vápna dostal k Alexandru Zichovi, který druhým gólem v zápase zvýšil na 7:0. O dvě minuty později se centrovaný balon Jana Vrabce odrazil na hranici vápna k Radimu Žalmanovi, který střelou bez přípravy propálil vše před sebou a přidal osmý gól Cidliny.

Po osmém gólu se Cidlina znovu odmlčela a trvalo jí celých jedenáct minut, než vstřelila další gól. Ještě předtím byl v šedesáté první minutě faulován v pokutovém území domácí záložník Tomáš Vaněk a rozhodčí nařídil pokutový kop. Exekuce penalty se ujal Stanislav Strýhal, domácí brankář se ale nepřidal k dlouhému zástupu střelců a nechal vyniknout svůj protějšek v brance Provodva. Zmařenou gólovou radost si hosté vynahradili o pět minut později. Sražená střela se dostala na hranici vápna k Michalu Blažejovi, který prudkým zakončením zvýšil na 9:0.

 

Cidlina nakonec dosáhla dvouciferného skóre. V sedmdesáté druhé minutě hosté odvrátili centr Michala Blažeje pouze k Václavu Šormovi, který přízemní střelou k tyči vstřelil desátou branku Cidliny. Na konečných 11:0 upravila Cidlina o šest minut později. V sedmdesáté osmé minutě Václav Šorm vystihl rozehrávku Provodova a předložil balon Martinu Holcovi, který z hranice malého vápna uzavřel vysoké skóre zápasu. 



Ohlasy k zápasu


RMSK Cidlina Nový Bydžov
Vladimír Blažej - trenér RMSK Cidlina: Samozřejmě musíme respektovat asi tíživou situaci Provodova, jména jako Belák, Nejman, Chmelík či Vacho jsou coby chybějící hodně znát. Ke cti Provodova musím říci, všichni jeho hráči důstojně dohráli zápas až do konce, nezdržovali, nesimulovali, z jejich strany to bylo velmi sportovní. I náš hlavní úkol byl motivovat hráče k tomu, aby hráli s plným nasazením až do konce, což se podařilo. Řešit, zda byl zápas hodný krajského přeboru, nemá nyní určitě žádnou hodnotu."

TJ Sokol Provodov
Petr Dudek - trenér Sokol Provodov: V předchozích zápasech jsme dokázali se soupeři udržet krok šedesát minut, dnes nás domácí rozebrali po patnácti minutách hry. Domácím gratulujeme k vysokému vítězství, byl to náš zatím nejlepší soupeř. Přesto chválím naše hráče, že se neuchýlili k zákeřné hře. O nejlepší střelu našeho týmu se postaral místopředseda klubu Tomáš Franěk, ale bohužel to bylo na vlastní branku

Sestavy


RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - M. Stránský [-] , J. Vrabec [-] , R. Žalman [-] (68. M. Vincour [-] ) , A. Zich [-] (61. P. Mejstřík [-] ) - P. Mokošín [-] , M. Blažej [-] (77. D. Döme [-] ) , V. Šorm [-] , P. Pokorný [-] , J. Trejbal [-] (40. T. Vaněk [-] ) - M. Holec [-] -

TJ Sokol Provodov
M. Voborník [-] - P. Čtvrtečka [-] , L. Bek [-] , J. Kulhánek [-] , R. Goll [-] - P. Dudek [-] (61. R. Zítko [-] ) , D. Bogusz [-] , T. Fiedler [-] (70. T. Franěk [-] ) - L. Nožka [-] , M. Zelený [-] (20. M. Voborník [-] ) - M. Srkal [-]

Počet diváků: 105. Rozhodčí: Beránek David - GEREG Tomáš, KLEČKA Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.