3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 10:15

10.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dlouhou dobu vyrovnané utkání rozhodlo posledních deset minut


Branky


68. J. Linhart , 85. M. Hloušek , 87. M. Hloušek (p.) - 81. M. Klouda
0

Po bezbrankovém prvním poločase se jako první dostali do vedení domácí. Ti sice o svůj těsný náskok přišli, v závěru ale díky dvěma trefám Michala Hlouška rozhodli o svém vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nadějné šance v závěru bezgólového poločasu

V úvodu se oba týmy dostaly do zakončení, chyběla jim však přesnost. Slavia poprvé zahrozila už ve třetí minutě, ale souhra Davida Chobotského, Jaroslava Linharta a zakončujícího Šimona Dernera vedla ke střele, která těsně míjela tyč kostelecké branky. Kostelečtí v osmé minutě přestřelili branku, když se na jejich kopačky odrazil míč po rohovém kopu. Slavia zase v desáté minutě hlavičkovala po standardní situaci těsně nad břevno branky Jana Rolejčka. V dalším průběhu si toho týmy, i díky důrazu a rychlému dostupování, navzájem příliš nedovolily. K vidění tak bylo několik dalších nepřesných finálních přihrávek i střel.

 

Ve třicáté čtvrté minutě mohli bezgólový stav zlomit hosté, kterým se na hranici vápna otevřel volnější prostor. Kostelečtí ale své přečíslení nevyužili a zakončující Aleš Hašek minul pravou tyč domácí brány. O několik minut později se k hlavičce po rohovém kopu dostali domácí, ani prudké zakončení Jakuba Lána si ale cestu mezi tři tyče nenašlo. Pět minut před koncem poločasu Kostelečtí na hranici vápna nalezli skulinu ve slávistické obraně. Aleš Hašek se tak osamocený octl před brankářem Janem Moníkem, ten ale vyběhnutím zmenšil soupeři střelecký úhel a následné zakončení zblokoval. Poločas tak skončil bezgólovou remízou.

Gólový závěr zvládla lépe Slavia

Ve druhé půli se vše podstatné a rozhodující událo v závěrečných deseti minutách. Ještě před tím se ale domácí dostali v šedesáté osmé minutě do vedení. Centr Slavie se v té době dostal z pravé strany na zadní tyč kostelecké branky, odkud domácí vrátili balon zpět před branku. Zpětnou přihrávkou se vytvořil volný prostor pro Jaroslava Linharta, který z bezprostřední blízkosti uklidil míč do sítě. Slavia se dostala do vedení, to jí ale vydrželo jen do osmdesáté první minuty. I Kostelečtí se prosadili díky centrovanému balonu, když se hlavičkou pod břevno prosadil po rohovém kopu Michal Klouda.

 

V osmdesáté čtvrté minutě se ukázkovým způsobem prosadil Michal Hloušek. Domácí útočník zády k brance přebral v pokutovém území balon a akrobatickým zakončením přes hlavu trefil pravý horní roh kostelecké branky. Tento gól domácích vzbudil pozdvižení v táboře hostů, kteří reklamovali ofsajdové postavení domácího střelce, nervy na uzdě neudržel kostelecký kapitán Antonín Řehák, který kvůli výrokům na adresu rozhodčích viděl červenou kartu. Frustrace kosteleckých vyústila o další dvě minuty později faulem v pokutovém území. Slavia kopala pokutový kop, kterého se ujal Michal Hloušek a svým druhým gólem v zápase potvrdil výhru Slavie 3:1.



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Hradec Králové
Josef Pleskot - trenér FC Slavia HK: Zápas na měkkém hřišti se spoustou osobních soubojů byl náročný pro hráče i rozhodčí. Po bezbrankovém poločase jsme šli do vedení po brance Linharta, ale soupeř deset minut před koncem vyrovnal. Snaha našich hráčů o vítězství byla odměněna po nádherné brance Michala Hlouška, který nakonec přidal i třetí branku z penalty. Chválím hráče za kolektivní výkon až do samotného konce utkání.




Sestavy


FC Slavia Hradec Králové
J. Moník [-] - M. Šolc [-] , M. Mottl [-] , J. Lán [-] , M. Dostál [-] - D. Veselý [-] , D. Chobotský [-] , J. Linhart [-] , M. Brázda [-] (88. D. Fišera [-] ) - M. Hloušek [-] , Š. Derner [-] (78. J. Špaček [-] ) -

FK Kostelec nad Orlicí
J. Rolejček [-] - J. Švandrlík [-] , A. Hašek [-] (78. J. Kvasnička [-] ) , M. Klouda [-] , P. Klapal [-] , L. Říha [-] , L. Plocek [-] , L. Šrámek [-] , K. Kaplan [-] , A. Řehák [-] , D. Krupka [-] (71. D. Marek [-] )

ŽK: 29. D. Chobotský , 58. J. Linhart - 20. L. Říha , 44. M. Klouda , 78. A. Hašek , 83. L. Šrámek , 85. A. Řehák . ČK: 85. A. Řehák .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: Janeček Štěpán - BUCHTA Petr, NÝVLT Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.