Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov potvrdil výbornou formu a porazil Jaroměř


0

Britský Daily Mail překřtil fotbalový Zlín na Zlincester, který po vzoru anglického Leicesteru povstal z popela a okupuje přední příčky české ligy. Podobně se mohou cítit i fotbalisté Rychnova, kteří se po loňské záchranářské sezoně pohybují na pátém místě a od druhého místa je dělí tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychnov třemi góly smazal manko

Jaroměři se vydařil vstup do zápasu a domácí se hned v první minutě dostali do vedení. Svižnou akci rozjel po straně hřiště Filip Klouček, který svým centrem oslovil ve vápně Rychnova Martina Čenovského. Domácí útočník nezaváhal a hlavou otevřel skóre zápasu. Domácí si i v následujících minutách vytvářeli dobré příležitosti. V osmé minutě našel Filip Klouček svojí přihrávkou Lukáše Böhma. Ten na rychnovskou branku vypálil prudkou ránu, hostující brankář Jan Vrána ale byl u své tyče včas a rukavicemi vyrazil míč mimo své tři tyče.

Zhruba po čtvrthodině hry se poprvé ukázali i Rychnovští. Ve čtrnácté minutě se k dlouhému nákopu dostal útočník Martin Valášek, který upláchl domácím obráncům, přehodil brankáře Michala Ondráčka a srovnal na 1:1. O dvě minuty později si mohla Jaroměř vzít zpět své vedení, Filip Korenčík ale svůj samostatný postup na rychnovskou branku neproměnil. Větší efektivitu v zakončení tak mohli prokázat hosté. V osmnácté minutě se křížný balon dostal k Jiřímu Počtýnskému, který se bez přípravy trefil přesně k tyči a otočil na 1:2.

 

Nepříznivé skóre dostalo domácí tým z tempa. Jaroměři se nedařilo vrátit ke své aktivní hře, která obvykle generuje řadu šancí. Místo toho se znovu prosadili fotbalisté Rychnova. Ve čtyřicáté třetí minutě dokázal domácí gólman Ondráček vyrazit balon jen k Miroslavu Pupsovi, který vrátil míč do sítě a zvýšil rychnovské vedení na 1:3. Domácí si lehce spravili chuť dvě minuty před koncem poločasu. Martin Čenovský využil zaváhání v obraně hostů, obešel dva hráče i brankáře Jana Vránu a své sólo zakončil brankou na poločasových 2:3. 

Rychnovští odolávají tlaku a zvyšují vedení

Na začátku druhého poločasu zahrozila Jaroměř. V padesáté minutě se proti rychnovské brance řídil Lukáš Böhm spolu s Martinem Čenovským. Böhm nabídl svojí přihrávkou Čenovskému zakončení do odkryté branky. Martin Čenovský tak sice gól vstřelil, vyrovnání ale pro jeho ofsajdové postavení nebylo uznáno. Zhruba po hodině hry zahrávali domácí přímý kop, po kterém Jan Bano rozezvučel tyč rychnovské branky. O pár minut později zasahovala branková konstrukce znovu, když tvrdou střelu Lukáše Böhma zastavilo břevno. Jaroměř v těchto chvílích svírala svého soupeře, vyrovnání ale stále nepřicházelo.

 

V šedesáté třetí minutě využil nedůrazného pokrytí od domácích obránců rychnovský Jiří Počtýnský, který propálil vše před sebou včetně brankáře Ondráčka, a zvýšil tak na 2:4. Jaroměř se i v závěru snažila vykřesat kontaktní branku, domácím se ale nedařilo využívat ani ty největší šance. Rychnov tak dovedl zápas do vítězného konce a porazil Jaroměř 2:4. 



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměř
Roman Kyral - trenér FK Jaroměř: Z naší strany jsme prohospodařili první poločas. Soupeř jednoduchou hrou a neskutečně vysokou produktivitou nemilosrdně trestal naše chyby. Ve druhém poločase jsme měli jasnou herní převahu, dostali jsme se do několika 100% šancí, které jsme ale neproměnili. Rychnov dal po jedné takové naší šanci čtvrtou branku, a rozhodl tak definitivně o osudu tohoto utkání. Pro nás je to dnes velmi krutá porážka.




Sestavy


FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - J. Holub [-] , L. Böhm [-] , F. Klouček [-] (64. V. Vladeka [-] ) , M. Knap [-] (84. D. Valášek [-] ) , M. Čenovský [-] , F. Korenčík [-] , V. Ruprich [-] (40. A. Horák [-] ) , J. Bano [-] (70. L. Müller [-] ) , M. Michálek [-] , L. Rejchrt [-]

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Vrána [-] - M. Bárnet [-] , L. Brandejs [-] , M. Mňuk [-] , M. Pups [-] - O. Stieber [-] , J. Počtýnský [-] (89. K. Bažo [-] ) , S. Pohl [-] , M. Šrefl [-] (71. M. Drašnar [-] ) - F. Stieber [-] (84. J. Hillerbrand [-] ) , M. Valášek [-] -

ŽK: 79. M. Knap - 24. S. Pohl , 46. M. Šrefl .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Šiling Karel - GEREG Tomáš, PROKŮPEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.