L. Khun 57.
1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradecká Slavia díky produktivnímu druhému poločasu porazila Provodov


Branky


0

Provodovští byli Slavii dlouho vyrovnaným soupeřem, po vyrovnávací brance si domácí vytvořili šance, místo obratu ale přišly další góly Slavie. Hradecký tým se tak mohl radovat z výhry 1:4. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se dostávají do vedení

Slavia si v úvodu zápasu vytvořila převahu v držení míče a brzy se ujala vedení. V šestnácté minutě těžil Šimon Derner s chytré přihrávky záložníka Jaroslava Linharta. Po tomto pasu se útočník Slavie dostal za obranu Provodova a střelou kolem vybíhajícího brankáře Martina Voborníka otevřel Šimon Derner skóre zápasu.

 

V dalším průběhu se Provodovu dařilo držet krok s kombinací Slavie. Domácí tak utěsňovaly prostory, kterými by hosté mohli vést svoji kombinaci. Hradečané se přesto dostali k několika rychlým akcím po křídlech. Tyto akce ale přerušoval buď pomezní rozhodčí, nebo brankář Voborník svými výběhy. Provodov se do šancí před brankou Jana Moníka příliš nedostával. Výjimkou byla třiatřicátá minuta, kdy se domácí dostali po centru z pravé strany k hlavičce. Zakončení domácích ale postrádalo přímočarost a jemným obloučkem se sneslo do rukavic brankáře Moníka. Před koncem poločasu se Slavia znovu usadila před vápnem soupeře, druhý gól ale hosté nepřidali. 

Slavia soupeři nedovoluje obrat

Slavia začala druhý poločas aktivně. V padesáté druhé minutě se hosté po levé straně probojovali do vápna Provodova. Následným zakončením dokonce překonali brankáře Voborníka, tomu ale vypomohl jeden z bránících hráčů, který tak odvrátil gólové nebezpečí. O čtyři minuty později hosté poslali dobrý centr do vápna soupeře. Na vysoký balon si na zadní tyči naskakoval jeden ze slávistů, jeho hlavičku z malého vápna ale dokázal Martin Voborních ukrýt do svých rukavic. Neproměněných příležitostí mohli hosté zakrátko litovat. V padesáté sedmé minutě si na centrovaný balon naběhl do vápna Slavie Lukáš Khun, který střelou do protipohybu brankáře Moníka vyrovnal na 1:1.

Za nerozhodného stavu si oba týmy vytvořily své šance. V sedmdesáté čtvrté minutě se do dobré střelecké pozice ve vápně Slavie dostali domácí, jejich zakončení ale dobrým zákrokem zklikvidoval gólman Jan Moník. Prakticky vzápětí se do úniku po levé straně dostal Šimon Derner, který po narážečce s Michalem Hlouškem upláchl domácím obráncům, přehodil brankáře Voborníka a vrátil Slavii jednogólové vedení.

 

O dvě minuty později se Slavii podařilo potvrdit své vedení třetím gólem. V sedmdesáté sedmé minutě hosté vystihli rozehrávku Provodova a ve třech přešli do rychlého protiútoku. Své spoluhráče navíc z druhé vlny doplňoval Michal Dostál, který na hranici vápna převzal přihrávku a nekompromisní ranou zvýšil na 1:3. Závěrečným dramatům hosté předešli ještě jednou v osmdesáté páté minutě, kdy Michal Brázda ve skluzu doklepl míč do odkryté branky. Slavia tak porazila Provodov 1:4



Ohlasy k zápasu



FC Slavia Hradec Králové
Josef Pleskot - trenér FC Slavia HK: Jsem rád, že jsme v zápase dokázali potvrdit roli favorita. Dalším plusem je střelecké probuzení Šimona Dernera, jen těch neproměněných šancí nemuselo být tolik.



Sestavy


TJ Sokol Provodov
M. Voborník [-] - P. Čtvrtečka [-] , T. Fiedler [-] , J. Kulhánek [-] , J. Chmelík [-] (78. M. Zelený [-] ) - L. Khun [-] , D. Bogusz [-] , R. Goll [-] , M. Srkal [-] (80. M. Voborník [-] ) , L. Bek [-] - L. Nožka [-]

FC Slavia Hradec Králové
J. Moník [-] - D. Veselý [-] , J. Lán [-] , M. Šolc [-] - J. Linhart [-] , M. Dostál [-] , D. Chobotský [-] (71. M. Mottl [-] ) - Š. Derner [-] (80. M. Hutla [-] ) - T. Ibrmajer [-] , M. Brázda [-] (89. J. Špaček [-] ) , M. Hloušek [-]

ŽK: 10. J. Chmelík , 22. L. Khun , 39. P. Čtvrtečka , 72. T. Fiedler - 16. Š. Derner , 42. M. Dostál , 48. T. Ibrmajer .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Klečka Ivan - BERÁNEK David, KUBÁLEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.