Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany čtyřmi góly přehrály Broumov


Branky


0

Libčany rozložily své gólové úspěchy rovnoměrně do obou poločasů. V obou poločasech domácí nastříleli dva góly, v obou poločasech se prosadil Lukáš Hubička. Libčany tak vyhrály nad Broumovem 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní Libčany se ujímají vedení

Libčany byly od úvodu aktivnějším a nebezpečnějším týmem. Domácí hrozili pomocí rychlých akcí vedených po křídlech i centrovaným balonům ze standardních situacích. Během první dvacetiminutovky se Libčany dostaly k několika nadějným střelám. V jednom případě ale domácí střelou z vápna přestřelili broumovskou branku, další pokusy pak mířily pouze do středu branky. Broumovským se nedařilo na delší dobu podržet balon, a proto se na dostřel soupeřovy branky příliš nedostávali.

 

Ve dvacáté osmé minutě se díky dobré přihrávce dostal za broumovskou obranu Lukáš Hubička, který kličkou obešel vyběhnuvšího brankáře Jakuba Drahoráda a pohodovým zakončením do odkryté branky otevřel skóre zápasu. Další gól si domácí schovali do závěru poločasu. Ve čtyřicáté druhé minutě Libčany rozehrávaly standardní situaci z pravé strany. Do zakončení se dostal Tomáš Kabeláč, který překonal gólmana Drahoráda a určil poločasové skóre 2:0. 

Domácí drží otěže zápasu ve svých rukách

Ve druhém poločase Libčany pokračovaly ve svém aktivním přístupu. V padesáté čtvrté minutě dostali domácí míč po rohovém kopu na hranici vápna. Odtud přišla pohotová a prudká střela, která k broumovskému štěstí neprošla až na branku a byla sražena. Už o dvě minuty později se ale domácí prosmýkli po pravé straně hřiště. Přízemní centr stihl na přední tyči tečovat Lukáš Hubička, který tak zaskočil hostující obranu i brankáře a míč skončil v síti.

 

Ani za stavu 3:0 domácí nepolevovali v koncentraci. Broumovští se tak dostávali jen k náznakům šancím, ale výrazněji se neprosadili ani ze standardních situací. Sedm minut před koncem Libčany provedly další kosmetickou úpravu rozhodnutého výsledku, když na konečných 4:0 dával Adam Chromek. 



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Broumov
Jindřich Kitler - trenér TJ Slovan Broumov: Dnešní utkání bylo naše nejslabší od začátku podzimu. Na začátku jsme měli dvě šance, ale opět selhala žalostná koncovka. Musíme se zapojit do hry všichni, vždyť se fotbal hraje v jedenácti. Dnes byli domácí lepším týmem.



Sestavy


SK Libčany
J. Mašek [-] - D. Hůlka [-] , T. Kabeláč [-] , M. Friedl [-] , S. Libřický [-] , R. Kollár [-] (85. M. Tošovský [-] ) , A. Chromek [-] , L. Hubička [-] (64. O. Karanský [-] ) , A. Polyakov [-] (64. P. Jiřík [-] ) , M. Černý [-] , M. Mařas [-]

TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - O. Gago [-] , M. Štejnar [-] , D. Panny [-] (32. M. Dostál [-] ) , J. Michálek [-] - M. Gago [-] (64. J. Rolník [-] ) , D. Svoboda [-] , E. Wilke [-] , T. Frydrych [-] - J. Schubert [-] , L. Hanzlík [-]

Počet diváků: 160. Rozhodčí: Šmíd Miroslav - HALAMA Miroslav, RYCHTÁR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.