2:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 17:00

6.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměř přehrála Nové Město


Branky


14. P. Růžička , 56. J. Vít - 19. V. Vladeka , 27. M. Čenovský (p.) , 52. M. Knap , 54. J. Bano , 78. V. Vladeka
0

Fotbalisté Jaroměře si v zápase s Novým Městem vytvořili řadu šancí, ze kterých se jim podařilo pětkrát skórovat. Domácí soupeři v této disciplíně nestačili, a proto prohráli 2:5. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jaroměř se dostává do vedení

V prvním poločase se mezi Jaroměří a Novým Městem hrálo vyrovnané utkání. Jako první ohrozil soupeřovu branku jaroměřský Martin Knap, domácí gólman Václav Krunčík si ale s jeho střelou poradil. Na první střelecký pokus dlouho nečekali ani domácí Novoměstští, ani Martin Klikar ale soupeřova brankáře nepřekonal. Útočník Nového Města to znovu zkoušel v osmnácté minutě, kdy se Martin Klikar dostal před jaroměřskou obranu, znovu však ztroskotal na brankáři Michalu Ondráčkovi, který udržel bezgólový stav. Ten však trval jen do devatenácté minuty. Jaroměř rozehrála akci, kterou vedl Jan Bano. Ten se probojoval skrze domácí obranu a předložil balon nabíhajícímu Vojtěchu Vladekovi. Ten napoprvé gólmana Krunčíka nepřekonal, jaroměřský útočník ale dostal šanci na reparát a napodruhé již dokázal skórovat. Jaroměř se tak ujala vedení 0:1. O osm minut později byl středem pozornosti opět Vojtěch Vladeka. Tentokrát ve vápna soupeře vybojoval balon a byl faulován novoměstskými hráči. Nařízené penalty se ujal Martin Čenovský, který bez problémů proměnil a zvýšil vedení Jaroměře. Po půlhodině hry mohli hosté navýšit své skóre. Střelu Filipa Korenčíka vyrazil domácí gólman Václav Krunčík před sebe, kde byl nejrychleji další hráč Jaroměře, Jan Holub. Proti jaroměřskému kapitánovi se ale vyznamenal brankář Krunčík, který pohotovým zákrokem zneškodnil i druhé zakončení hostů.

 

Ve třicáté čtvrté minutě se znovu připomnělo Nové Město a znovu to bylo díky Martinu Klikarovi. Ten dobře načasoval svůj pohyb a dostal se za jaroměřskou obranu, svůj postup směrem k hostující brance ale Martin Klikar završil nepřesným zakončením. O pár minut později hrozila opět Jaroměř, Filip Korenčík ale trefil pouze břevno domácí branky. Poločas tak skončil vedením Jaroměře 2:0. 

Hosté přidávají další góly

Jaroměř ve druhém poločase nadále pokračovala ve svém aktivním výkonu, který podpořila dalšími góly. Už v padesáté druhé minutě postupoval směrem k domácí brance Martin Knap, který se rozhodl o přímočaré zakončení a jeho střelu zastavila až síť domácí branky. O dvě minuty později se Jaroměřští znovu prosadili ve vápna soupeře, když na 4:0 dával Jan Bano. O další dvě minuty později se poprvé prosadil i domácí tým. Obrana Jaroměře nedokázala odvrátit míč ze svého vápna, k balonu se proto dostal Jakub Vít, který střelou pod břevno nedal gólmanovi Ondráčkovi šanci. Pár minut nato si hosté mohli vzít zpět své čtyřgólové vedení, Jan Bano ale zakončil svoji sólovou akci střelou mimo branku.

 

Dvanáct minut před koncem předvedli hosté  svižou kombinaci, díky které se Martin Knap dostal k centru. Na prudký balon si do vápna naběhl Vojtěch Vladeka, který nezaváhal a vstřelil svoji druhou branku v zápase. Domácím se v závěru zápasu podařilo už jen korigovat výsledek, když v osmdesáté sedmé minutě zakončoval po rohovém kopu na zadní tyči Pavel Růžička. Na konečný výsledek to měl už jen kosmetický vliv. Jaroměř zvítězila nad Novým Městem vysoko 5:2. 



Ohlasy k zápasu



FK Jaroměř
Roman Kyral - trenér FK Jaroměř: I přes velmi nekvalitní a nerovný terén jsme byli od začátku lepším týmem a po pěkných kombinačních akcích jsme vstřelili naše góly, a zaslouženě tak zvítězili.



Sestavy


MFK Nové Město nad Metují
V. Krunčík [-] - O. Hable [-] (72. D. Maur [-] ) , V. Jelen [-] , P. Srubjan [-] , D. Nejman [-] - A. Valášek [-] (66. T. Tulej [-] ) , J. Vít [-] , A. Lelek [-] - M. Klikar [-] (79. M. Hofman [-] ) , P. Růžička [-] - J. Vítek [-] (72. M. Lukášek [-] )

FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - A. Horák [-] (70. F. Klíž [-] ) , V. Vladeka [-] (83. D. Svoboda [-] ) , F. Klouček [-] , M. Knap [-] , M. Čenovský [-] (62. L. Böhm [-] ) , F. Korenčík [-] , J. Bano [-] , M. Michálek [-] , J. Holub [-] , L. Rejchrt [-]

ŽK: 26. O. Hable .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Otava Marian - NOVOTNÝ Matěj, HRON Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.