3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 14:30

6.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín třemi góly zdolal Broumov


Branky


0

Jičín se proti Broumovu brzy ujal vedení, hosté si v dalším průběhu hry přesto vypracovali nadějné šance na vyrovnání. Jičín se však i díky zákrokům brankáře Michala Puše ubránil a dalšími dvěma góly rozhodl o třech bodech. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jičín využívá šance

Jičínu se vydařil vstup do zápasu a brzy se ujal vedení. Ve třetí minutě si broumovská obrana spolu s brankářem Jakubem Drahorádem dávala přednost v tom, kdo odehraje balon. Chyby v komunikaci hostujícího týmu využil domácí útočník Pavel Kraus, který pošťouchl míč za záda bezmocného brankáře Drahoráda a otevřel skóre zápasu. O pár desítek vteřin později se Jičín díky průnikové přihrávce znovu dostal do vápna soupeře, tentokrát však byla broumovská obrana rozhodnější, přesnější a hrozící nebezpečí odvrátila.

Po nepovedeném úvodu získali Broumovští klid i sebevědomí na své kopačky a vytvořili si převahu v držení míče. Hosté několikrát vypálili směrem na branku Michala Puše a po rohových kopech vytvářeli skrumáže ve vápna Jičína. Domácí fotbalisté se spoléhali na rychlé přechody do útoku, ty jim však znepříjemňovala ofsajdová postavení i brankář Jakub Drahorád, který dobře četl hru a vybíhal proti dlouhým přihrávkám domácích.

 

Jičínu se ještě do konce prvního poločasu podařilo pojistit své vedení. Ve čtyřicáté druhé minutě se trefil Pavel Kraus, který hlavou umístil do sítě centrovaný balon z levé strany. První poločas tak skončil vedením Jičína 2:0. 

Domácí pojišťují vedení

Ve druhém poločase se hrála vyrovnaná partie. Jičínští se nadále snažili o křídelní přechody do útoku, před vápnem soupeře se však domácím příliš nedařily rozhodující souboje jeden na jednoho, po kterých by se domácí dostali do střelecké příležitosti.

Největší šanci na vstřelení kontaktní branky měli hosté v sedmdesáté druhé minutě. Domácí se ve vlastním pokutovém území dopustili nedovoleného zákroku, po kterém rozhodčí nařídil pokutový kop. Záměry broumovského střelce však vystihl brankář Michal Puš, který byl včas u pravé tyče, vyrazil míč a udržel dvougólové vedení Jičína.

 

Broumovští se i v dalších minutách tlačili do útoku, v zakončení však byli přesnější domácí fotbalisté, kteří přidali třetí gól. V osmdesáté šesté minutě se za broumovskou obranu dostal Matěj Mészáros, který přiťukl míč Petru Mikoláškovi, ten prostřelil hostujícího gólmana a upravil na konečných 3:0. 



Ohlasy k zápasu


SK Jičín
Miroslav Jeník - trenér SK Jičín: S výsledkem a třemi body spokojenost, po herní stránce jsme se však moc nepředvedli hlavně v útočné fázi, byl to především Broumov, který měl míč častěji na kopačkách, nás však opět výrazně podržel Puš. Bohužel, počítáme opět ztráty v podobě zranění, po Hakenovi je Klaban dalším hráčem, který je na delší čas mimo hru, oba dva budeme těžko nahrazovat, ale nezbývá než zatnout zuby a o to více bojovat.




Sestavy


SK Jičín
M. Puš [-] - J. Macháček [-] , J. Ulvr [-] , F. Materna [-] , M. Jeník [-] - T. Klaban [-] (75. J. Nálevka [-] ) , M. Kocourek [-] , J. Míka [-] , M. Miler [-] , T. Khun [-] (74. P. Mikolášek [-] ) - P. Kraus [-] (80. M. Mészáros [-] )

TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - M. Štejnar [-] , J. Michálek [-] , J. Schubert [-] (85. J. Čihák [-] ) , O. Gago [-] - D. Hušek [-] , D. Svoboda [-] , J. Šimon [-] , E. Wilke [-] - L. Hanzlík [-] (67. P. Bureš [-] ) , M. Gago [-]

ŽK: 59. M. Miler .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Trejbal Adam - BAČO Ondřej, ŘÍHA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.