Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov díky druhému poločasu porazil Broumov


Branky


0

Mezi Broumovem a Rychnovem se odehrálo dynamické utkání. Rychnovští neustále hrozili rychlými útoky, gólu se však hosté dočkali až ve druhém poločase. V něm se Rychnovští trefili celkem čtyřikrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólový poločas

Rychnovští začali svižně a už ve druhé minutě protáhli domácího gólmana, který se protáhl u pravé tyče a sledoval, jak střela hostů těsně míjí jeho tyč. Zahanbit se nenechali ani domácí, kteří ve třetí minutě donutili k zákroku rychnovského gólmana. V šesté minutě se dvojice Rychnovských dostala za domácí obranu. Zakončující hráč Rychnova však trefil pouze pravou tyč broumovské brány, od které se balon odrazil do míst, kam měl blíže brankář Drahorád než dobíhající hráč Rychnova. Ve třinácté minutě hosté rozehrávali přímý kop z hranice pokutového území, který však zamířil pouze do boční sítě domácí branky. Broumovu se nedařilo překonat střed hřiště, ve kterém byli silnější fotbalisté Rychnova. Problémy domácímu týmu rovněž činily průnikové přihrávky na rozběhnuté hráče hostů. V pětadvacáté minutě Broumov vystihl rozehrávku hostů ve středu hřiště a přešel po pravé straně do protiútoku. Výraznějšímu ohrožení rychnovské branky však zabránil nepřesný centr, který skončil v rukavicích gólmana Jana Vrány.

 

Fotbalisté Rychnova logicky nemohli udržet své dynamické tempo po celou dobu prvního poločasu, a proto se hra v horkém počasí začala vyrovnávat. Broumovští hrozili především díky centrovaným balonům, které do vápna Rychnova létaly ze hry i ze standardních situací. Hostující gólman Jan Vrána však zůstával klidný a sbíral takové balony. I hosté často volili útoky po křídlech, na které navazovaly centrované balony. Ve čtyřicáté třetí minutě Rychnovští poslali míč do vápna z pravé strany, v pokutovém území se k hlavičce dostal nehlídaný hráč Rychnova, zakončení se mu ale nepovedlo a hlavou přestřelil branku Jakuba Drahoráda. V závěru minutového nastavení se do zakončení dostali i domácí, kteří se po standardní situaci dostali ke střele, ta však míjela pravý horní roh Vránovy branky. Poločas tak skončil bezgólovou remízou.  

Efektivní Rychnov míří za třemi body

Ve druhém poločase se Rychnovským jako prvním podařilo vstřelit branku. V padesáté páté minutě hosté vrátili z levé strany míč do pokutového území. Na balon nedosáhl gólman Jakub Drahorád, a proto se do zakončení dostal Miroslav Pups, který otevřel skóre zápasu. Za tohoto stavu byli i nadále aktivnější hosté, kteří se po krajích hřiště dostávali do vápna Broumova, ve finální fázi však Rychnovu scházela přesnost v zakončení. V šedesáté sedmé minutě hosté přišli před vlastním pokutovým územím o balon, a nabídli tak šanci domácím. Ti se dostali nadvakrát do zakončení, ani jednou však gólmana Jana Vránu nepřekonali.

 

Gólovou pojistku Rychnovští přidali v šedesáté deváté minutě, kdy míč do vápna dostal Lukáš Reichl a zakončením do horní části branky vyzrál na gólmana Drahoráda. V závěrečné čtvrthodině si domácí chtěli vypracovat tlak, který by přinesl gólové šance. V sedmdesáté sedmé minutě se Broumovští dostali k hlavičce ve vápna, zakončení však mířilo pouze do středu branky, kde byly připravené rukavice gólmana Jana Vrány. Situace domácích se ještě zhoršila v osmdesáté minutě. Hostující Daniel Bastos si na levé straně pohrál s míčem a nadýchaným obloučkem poslal míč na hlavu Jiřího Počtýnského, který uklidnil míč do sítě. Rychnov se tak dostal do pohodlného vedení o tři branky. V závěrečných minutách se Broumovští snažili alespoň o čestnou branku, místo toho však přišel čtvrtý zásah Rychnova. V osmdesáté šesté minutě se po další přihrávce Daniela Bastose dostal za domácí obranu Roman Zajíček, který přesnou střelou k tyči upravil na končených 4:0 pro Rychnov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Broumov
Jindřich Kitler - trenér TJ Slovan Broumov: Je těžké se vyjadřovat. Porážka je moc krutá soupeř trestal opět naše chyby a my nedokážeme dát branku z vyložených šancí.




Sestavy


TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - M. Riabec [-] (56. O. Gago [-] ) , M. Štejnar [-] , D. Panny [-] , J. Michálek [-] - J. Schubert [-] , J. Šimon [-] , E. Wilke [-] - L. Hanzlík [-] (72. P. Bureš [-] ) , M. Gago [-] - D. Hušek [-] (59. D. Svoboda [-] )

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Vrána [-] - M. Pups [-] , L. Brandejs [-] , M. Bárnet [-] , O. Stieber [-] - R. Zajíček [-] (87. M. Drašnar [-] ) , J. Počtýnský [-] (82. M. Šrefl [-] ) , L. Reichl [-] , S. Pohl [-] - F. Stieber [-] (88. M. Mňuk [-] ) , M. Semerád [-] (64. O. Bastos [-] )

ŽK: 46. O. Stieber , 52. O. Bastos .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Prokůpek Jan - GEREG Tomáš, HAVLÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.