3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 14:30

3.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín v zápase s Cidlinou prodloužil vítěznou sérii


Branky


0

Fotbalisté Jičína zvládli zápas s Cidlinou bez inkasované branky a po třetím kole jsou stále stoprocentní. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

V úvodu zápasu byli aktivnější fotbalisté Cidliny, kteří díky standardním situacím a centrovaným balonům dostávali míč do vápna Jičína. Vážnější šanci, se kterou by měl domácí gólman Michal Puš problémy si ale hosté nevypracovali. S postupem času se hra vyrovnávala a připomínali se i domácí, kteří hráli přímočařeji a častěji se pokoušeli o střelecké zakončení zpoza vápna. Takové střely však buď mířily mimo branku, nebo je kryl brankář Stanislav Strýhal.

Ve dvacáté minutě domácí sehráli rychlou akci na pravé straně hostujícího pokutového území, Jičínští se ale nakonec dostali jen k nepřesnému zakončení, které brankář Strýhal kontroloval v jeho cestě do autu. O pět minut později se domácí opět dostali do pokutového území Cidliny. Po dlouhém nákopu se jeden z domácích hráčů pokoušel o akrobatické zakončení, když se patičkou snažil přelobovat gólmana Strýhala, ten se ale nenechal překvapit a lob směřující do levého části branky vyškrábl na rohový kop.

 

V dalším průběhu poločasu bylo k vidění několik dalších centrovaných balonů i střeleckých pokusů na obou stranách, branka přesto nepadla. Poločas tak skončil bezgólovou remízou 0:0. 

Jičín třemi góly rozhoduje

Ve druhém poločase se obraz hry až do padesáté deváté minuty příliš nezměnil. Jednou ze silných zbraní Jičína byla dlouhá autová vhazování, díky kterým domácí dostávali míč do vápna Cidliny. Po jednom takovém autu vybojovali domácí rohový kop. Na centr od rohového praporku si ve vápně hostů nejvýš naskočil obránce Jiří Macháček, který prudkou hlavičkou nedal Stanislavu Strýhalovi šanci. Za nepříznivého stavu se hosté snažili o vyrovnání, kterému byli nejblíže po akci střídajícího Václava Šorma. Záložník Cidliny se po rohovém kopu dostal v sedmdesáté třetí minutě k odraženému balonu a pohotově vypálil na soupeřovu branku. Václav Šorm svým zakončením sice překonal domácího Michala Puše, za svého brankáře však na čáře zasáhl jeden z jičínských obránců, který kolenem odvrátil vyrovnání a odrazil míč nad branku.

O několik vteřin později Jičínští vystihli rozehrávku Cidliny ve středu hřiště a dostali se do rychlého přečíslení. Domácí hráč na pravé straně hřiště obešel obránce Cidliny a přihrávkou před odkrytou branku vyzval ke skórování Tomáše Klabana. Cidlina musela hrát ještě ofenzivněji a riskantněji, místo kontaktní branky však přišel rozhodující třetí gól domácích.

 

V osmdesáté sedmé minutě domácí předvedli podobnou akci, která vedle ke druhému gólu. Tentokrát po levé straně se skrze obranu Cidliny probil Tomáš Klaban, který křížnou přihrávkou přes celou šíři pokutového území nabídl míč Marku Kocourkovi. Jičínský záložník si před odkrytou brankou poradil a upravil na konečných 3:0.  



Ohlasy k zápasu


SK Jičín
Miroslav Jeník - trenér SK Jičín: Výhry nad jedním z favoritů celé soutěže, který určitě bude hrát o nejvyšší příčky si velmi ceníme. Po vyrovnaném a kvalitním průběhu prvního poločasu byl v tom druhém důležitý náš první gól, pak jsme vykopávali z prázdné branky a hned z protiútoku dali druhý gól, což bylo rozhodující. Nikoho z jednotlivců vyzdvihovat nebudu, spokojen jsem byl s kolektivním výkonem všech hráčů, kteří nastoupili na hřiště.




Sestavy


SK Jičín
M. Puš [-] - J. Macháček [-] , J. Ulvr [-] , T. Veg [-] , F. Materna [-] - T. Klaban [-] (89. P. Horáček [-] ) , M. Miler [-] (85. M. Mészáros [-] ) , M. Kocourek [-] (88. J. Krykorka [-] ) , J. Míka [-] , T. Haken [-] - P. Kraus [-] (76. T. Khun [-] )

RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - R. Žalman [-] (71. P. Obermajer [-] ) , M. Stránský [-] , J. Matějka [-] - P. Mejstřík [-] , P. Pokorný [-] (64. J. Vrabec [-] ) , P. Mokošín [-] , J. Trejbal [-] , M. Blažej [-] , T. Vaněk [-] (61. V. Šorm [-] ) - M. Holec [-] (46. J. Jelínek [-] )

ŽK: 24. J. Macháček , 81. T. Haken - 40. R. Žalman .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kalaš Radek - FIŠER Pavel, LINHART Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.