V. Beneš 70. (vl.)
M. Holec 72.
2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2016 17:00

1.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cidlina otočila skóre a porazila Chlumec


Branky


70. V. Beneš (vl.) , 72. M. Holec - 25. J. Vopátek
0

Fotbalisté domácí Cidliny museli i přes svoji aktivitu dotahovat jednogólové manko. To se jim podařilo ve druhém poločase, kdy dvěma góly otočili zápas na konečných 2:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se díky standardní situaci ujímají vedení

Domácí fotbalisté se v úvodu více drželi na balonu, chlumecká obrana však dokázala eliminovat nebezpečí pramenící z rychlých přihrávek Cidliny. Přesto se hostující brankář Petr Černohlávek musel činit, a to hned dvakrát. Nejprve kryl zakončení Tomáše Vaňka, posléze na brankové čáře vychytal i Radima Žalmana. Po nevyužitých příležitostech domácích se ke slovu dostali i Chlumečtí, kteří se v pětadvacáté minutě ujali vedení. Rohový kop Jiřího Kučery se snesl přímo na hlavu Martina Holce, který zakončením k levé tyči otevřel skóre zápasu. Standardní situace byly i v následujících minutách nebezpečnou zbraní v rukách Chlumce. Inkasovaná branka poznamenala domácí tým a trpěla i kombinační hra Cidliny. Šanci na vyrovnání si domácí vypracovali díky Patriku Mokošínovi, jeho technický obstřel ale minul chlumeckou branku. První poločas tak skončil vedením Chlumce 0:1. 

Domácí otáčejí skóre

Ve druhém poločase domácí zvýšili temp hry a na chlumeckou obranu se snažili vyzrát pomocí centrovaných balonů. Domácí hráči se tak dostávali do zakončení před brankářem Petrem Černohlávkem, chlumecký gólman ale dokázal domácím zakončovatelům dlouho odolávat. Kýženého vyrovnání se Cidlina dočkala dvacet minut před koncem. Po centru Alexandra Zicha si do vápna nabíhal Pavel Mejstřík, celou situaci se snažil řešit chlumecký obránce Václav Beneš, místo odvrácení gólové hrozby si ale chlumecký hráč vstřelil vlastní branku. Vyrovnání povzbudilo domácí barvy a už o dvě minuty později přišla druhá branka. O efektní zakončení se postaral Martin Holec, který patičkou pokořil brankáře Petra Černohlávka, a poslal tak Cidlinu do vedení 2:1. Domácím se tak povedlo během dvou minut otočit skóre. Chlumec musel hrát za nepříznivého stavu riskantněji, to však otevíralo brejkové možnosti pro domácí tým. Cidlina se několikrát dostala do dobrých šancí, brankář Petr Černohlávek ale držel svými zákroky těsný stav. Chlumci se v závěru zápasu nepodařilo vykřesat vyrovnávací branku, a domácí se proto mohli radovat z výhry 2:1. 



Ohlasy k zápasu


RMSK Cidlina Nový Bydžov
Vladimír Blažej - trenér RMSK Cidlina: Souboj taktických variant v první půli vyzněl hodně pro chlumecký tým, trenér Petr Průcha naše záměry doslova "prekabátil". My jsme pro druhou část hry volili změnu rozestavení i změnu filozofie hry a vyplatilo se. Nebýt čaroděje Petra Černohlávka, mohli jsme vyhrát i vyšším rozdílem. Byla to však dřina a soupeř nám zcela názorně ukázal, s čím se naše mladé družstvo bude v průběhu soutěže potýkat. Výhry si velmi ceníme, rodila se v bolestech.




Sestavy


RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - R. Žalman [-] , A. Zich [-] , J. Matějka [-] , M. Stránský [-] - V. Šorm [-] (46. J. Trejbal [-] ) , P. Mokošín [-] (90. P. Obermajer [-] ) , M. Blažej [-] , T. Vaněk [-] , P. Mejstřík [-] - M. Holec [-] (85. J. Jelínek [-] )

FK Chlumec nad Cidlinou
P. Černohlávek [-] - V. Branský [-] , J. Veselský [-] , Z. Dušek [-] , J. Hartman [-] , J. Kučera [-] (74. V. Doležal [-] ) , M. Kučera [-] , K. Staněk [-] (39. J. Jelínek [-] ) , J. Vopátek [-] , M. Bráborec [-] , V. Beneš [-]

ŽK: 52. P. Mokošín , 82. T. Vaněk .
Počet diváků: 525. Rozhodčí: Horský Leonard - MARTÍNEK Miroslav, FILIP Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.