2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 15:00

2.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bernartice si venku poradily se sestupujícími Bezdružicemi.


Branky


0

 Většina čekala spíše opačný výsledek, o to zajímavější díky tomu ale liga je. Bernartice venku porazily těsně 3:2 Bezdružice "B".

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dvakrát vedli

Bernartice, zdálo se, do zápasu vstoupily aktivněji. To jim velmi brzy přineslo ovoce v podobě vstřelené branky. Již v šesté minutě totiž otevíral skóre útočník hostů Karel Moravec...

Tahle inkasovaná branka zjevně domácí trochu nakopla a ti začali hrát trochu víc do předu. A to se vyplatilo, neboť se jim povedlo srovnat krok. v 18. miutě se trefil forward Petr Holík..

 

Ale nerozhodný stav do přestávky nevydržel. Znovu totiž udeřili hosté. Psala se dvaatřicátá minuta a vedení Bernarticím navrátil druhý útočník Ondřej Moos.

 

To už bylo vše, co se do pauzy odehrálo...

Rychlý gól hostů byl vítězný

 Do druhé pětačtyřicetiminutovky vstoupili hosté stejně kativně, jako do té první. A gól dali ještě rychleji, totiž už dvě minuty po začátku druhé půle. Ve 47. minutě se podruhé v zápase trefil Karel Moravec a zvyšoval tak na 3:1.

 

Těžko říct, jestli si Bernartice myslely, že už mají výhru jasnou, ale trochu se stáhli a naopak domácí začali tlačit. Chtěli dostahovat, hráli na hranici možností i pravidel. Ty výrazněji překročil v 60. minutě zatím jedinný domácí střelec Petr Holík a uviděl žlutou kartu.

 

Vytoužený kontaktní gól přišel, v 85. minutě dával na 2:3 #2 Petr Čapek. Jenže už nezbývalo moc času a nakonec domácí vyrovnat nestihli...

 

Bernartice tak vezou velmi cennou výhru.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Bezdružice B
.: Zaspali jsme. A to jak v prvním tak ve druhým poločasu. Sice jsme pak měli asi víc šancí, ale prostě jsme je už nedali. Je to škoda, měli jsme na to, ale podcenili jsme je asi.

TJ Sokol Bernartice
.: Hráli jsme dobře, měli jsme dvasuprový vstupy do poločasů. Karel nás teď dost potahal, dvě branky jsou super. Máme tři body a jedeme dál.



Sestavy


TJ Jiskra Bezdružice B
J. Michalčák [-] - J. Kozelka [-] (46. S. Čada [-] ) , R. Fojtík [-] , K. Dulovec [-] , T. Bílý [-] , J. Štrunc [-] , D. Kolesa [-] (48. D. Szegecs [-] ) , P. Holík [-] (70. P. Hakel [-] ) , P. Čapek [-] , J. Soulek [-] , M. Perička [-] (12. J. Michalčák [-] )

TJ Sokol Bernartice
V. Malík [-] - O. Moos [-] - M. Šika [-] , P. Pinta [-] , J. Kocourek [-] , J. Šika [-] , J. Hofman [-] , M. Bogaš [-] , J. Chmelíř [-] , K. Moravec [-] , Š. Szitaš [-]

ŽK: 60. P. Holík .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠIMEK Jakub - KOŘÍNSKÝ Miroslav (N), PETR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.