0:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 14:00

9.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studánku v Sedlišti zachránila až penalta, tři body ale má


Branky


50. O. Janovec , 80. J. Holý , 85. M. Vlček
0

Studánka Ssedliště po celou dobu doslova mlela, ale v koncovce byla absolutně imopotentní a nedařilo se jí vytěžit ze své převahy vůbec nic. Sedliště tak bylo stále ve hře a dlouho drželo se souepřem krok. Dynamo zachránila až ve druhé půli penalta, která jej dostala do vedení. V závěru pak ještě Studánka dva góly přidala, ale i tak se natrápila až dost. Sedliště si nevytvořilo téměř nic a prohra 0:3 je více, než milosrdná. Studánka se připojuje k extrémně vyrovnanému čelu. Hned pět prvních týmů má totiž stejný počet bodů, coč je skutečně rarita.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedlišti moc nechybělo a mohlo vést

Studánka byla od začátku jeasně lepší, souepři zápas vůbec nesedl, nic se mu nedařilo, a o to více se mohli hosté soustředit na svou ofenzivu. Studánka byla výborná. Hrála pohledný fotbal a za celý první poločas si vytvořila snad dvacet gólových příležitostí, ale byla absolutně bezzubá a nedokázala využít jediné z nich. Spálila obrovské kvantum šancí a bylo jasné, že se bude muset k bodů spíše protrápit. Výhodou bylo ale to, že Sedliště příliš nebezpečné nebylo a tolik nevzdorovalo. Přesto si domácí během první půle také dvě velké šance vytvořili, možná ještě větší, než soupeř, ale pokaždé z toho byl jenodraz balónu od brankové konstrukce. To byla pro Sedliště velká škoda. Chybělo málo a mohlo jít do šaten s nákokem alespoň jedné branky. Spokejné bylo ale určitě i s remízou 0:0.

Pomohl pokutový kop

Ve druhé půli se Studánka snažila dál. Nic se nezměnilo, domácí byly stáel pod tlakem, ale marná Studánka toho využít neodkázala. Nakoenc jí ale pomohl rozhodčí, který v její prospěch odpískal jednoznačnou penaltu, s níž si konečně poradil Oldřich Janovec. Od té doby už bylo v podstatě rozhodnuto. Sedliště nemělo na to, aby se zápasem ještě něco udělalo, samo se navíc od fotbalu ještě více odklonilo a smířilo se s porážkou. Na hřišti bylo vidět jen při svých faulech. A když sudí udělil červenou Pavlu Hrubému, dohrávali domácí jen v deseti hráčích. Byl konec. Studánka v závěru ještě dokázala přidat dvě branky, v poslední desetiminutovce se trefili Jakub Holý a Martin Vlček, kteří tak jen podtrhli zisk tří bodů v podání Dynama.



Ohlasy k zápasu


TJ Staré Sedliště
Petr Fojtíček: Studánka nás doslova drtila, a to celý zápas. Jen absolutně nezvládla koncovku a kdyby jim nepomohla penalta, možná by z toho byla remíza. My jsme hráli mnohem hůře, než soupeř, nic nám nevycházelo a nedařilo se nám ani kombinovat. I tak jsme měli v první půli ale dvě nebezpečné šance, ale po inkasování jsme odpadli definitivně. S fotbalem už to nemělo nic společného, začali jsme zbytečně faulovat a po vyloučení jednoho hráče jsme dohrávali jen v desíti. To už jsme neměli na to, abychom s tím něco udělali.

TJ Dynamo Studánka
Dynamo Studánka: Studánka se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Staré Sedliště
Z. Parkos [-] - P. Hrubý [-] , D. Zavacký [-] , J. Marek [-] , M. Patočka [-] - V. Pokorný [-] , F. Fatura [-] , M. Pažountka [-] , J. Brabec [-] , V. Pešek [-] - P. Fojtíček [-]

TJ Dynamo Studánka
T. Moravec [-] - T. Diviš [-] , D. Lončík [-] , T. Vlček [-] , O. Janovec [-] - M. Bureš [-] , M. Ruda [-] , J. Hubálek [-] (75. J. Holý [-] ) , J. Klesa [-] - J. Vyšňovský [-] , M. Vlček [-]

ŽK: 20. V. Pešek , 40. P. Hrubý - 70. T. Vlček . ČK: 65. P. Hrubý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Rut Jaroslav - ROŽUMBERG Ota (N), ČERNOVSKÝ Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.