Bezdružice porazily Halži a jsou první


Branky


0

Bezdružice zápas s Halží rozhodně nepodcenily. Od začátku si šly za svým a brzy také zasluženě vedly o dvě branky, kterými ovládly první půli. Halže se sice ještě snažila se zápasem ve druhé půli něco udělat, ale hattrick Pavla Dvořáka ji uzemnil a rozhodl o výhře domácího týmu. Bezdružice se tak po další výhře zařadily rovnou na hrot tabulky, zatímco Halže je bez zisku bodů předposlední. Horší skóre už má jen Záchlumí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čada zahájil střelecké období Bezdružic

Už před začátkem zápasu panovalo nad Bezdružicemi velké horko a bylo jasné, že dnes nikomu nevydží síly celý zápas, a že budou všichni daleko dříve unavenější. Proto hodně záleželo na vstupu do utkání, který mohl o všem rozhodnout. Tuto úlohu lépe splnil tým domácích. Bezdružice nic nepodcenily, do zápasu vlétly, soupeře přehrávaly a už ve dvanácté minutě je poslal do vedení Lukáš Čada svým pátým gólem v sezóně. Dnes to ale nebyl on, ke komu směřovala všechna pozornost. Už chvíli po něm načal svůj povedený večer prvním gólem také Pavel Dvořák a Halže už prohrávala o dvě branky. Pak ale Bezdružice hodně polevily a Halže měla chvílemi i o něco více ze hry, ale nevyužívala svých šancí ani své mírné převahy, a tak se ku prospěchu Bezdružic odcházelo do šaten za dvoubrankového vedení domácích.

Dvořák dorazil soupeře hattrickem

Rozhodnuto stále nebylo, ale Jiskra to věděla a do úvodu opět vlétla v plné parádě a opět jí to přineslo ovoce. Pavel Dvořák se trefil už po dvou minutách a Bezdružice vedly o tři branky. Halže se však nevzdala a opět se začala více tlačit do šancí a René Mrenkovi se už brzy podařilo vsítit snižovací branku. Pokud chtěla Čechie ale ještě se zápasem něco udělat, musela hru otevřít a vrhnout vše do útoku. To také udělala ale využil toho souepeř. Už v šestašedesáté minutě definitivně srazil Halži do kolen zkompletováním hattricku Pavel Dvořák a o vítězi bylo rozhodnuto Zbytek zápasu už byl jen formalitou, v poklidu se dohrál a Bezdružice na jeho konci získaly tři cenné body.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Bezdružice
Jan Michalčák: Jak už jsem říkal, kluci se teprve sehrávají, ale zatím se daří skvěle. Především útok ve složení Dvořák-Čada šlape neuvěřitelně, kluci si rozumí a jsou skvělí. Navíc nás tentokrát podržel gólman a pochvalu si zaslouží i náš skvělý gólman Beran, který nás hodně podržel. Byl to bojovný výkon a zasloužili jsme si za něj zvítězit. A na závěrupatří díky také našim skvělým divákům.

TJ Čechie Halže
Kryštof Horák: Dnes jsme si zápas prohráli sami. Dá se říci, že tři góly jsme soupeři úplně darovali a navíc se nám nedařilo ani na druhé straně. Nevyužívali jsme svých šancí a prohráli jsme. Víme ale v čem byly problémy, a kde hledat chyby. Chceme na tom všem zapracovat a zkusíme s tím něco udělat.



Sestavy


TJ Jiskra Bezdružice
L. Beran [-] - M. Oroz [-] , V. Gábor [-] - D. Szegecs [-] , L. Čada [-] , M. Dvořák [-] , S. Čada [-] (63. P. Čapek [-] ) - P. Dvořák [-] - J. Michalčák [-] , J. Štrunc [-] (80. D. Maroušek [-] ) , J. Hochgesandt [-] (67. M. Dvořák [-] )

TJ Čechie Halže
T. Černý [-] - T. Ježdík [-] , M. Trefilík [-] , T. Vávra [-] , R. Mrenka [-] (88. F. Bedecs [-] ) , K. Bauer [-] , L. Kormoš [-] , L. Kormoš [-] , J. Korda [-] , D. Karmazin [-] , K. Horák [-]

ŽK: 44. T. Vávra .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Rada Aleš - HOLÍK Petr (N), STROUHAL Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.