1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:0
(1:0)

 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Favorit se na výhru nadřel


Branky


0

Domácí Střížovice se pohybují na čele tabulky a daly by se označit za takového černého koně soutěže. Hosté figurují ve středu tabulky, dokáží ale potrápit každého a určitě nepřijely předem poraženi. První poločase měli převahu domácí, druhý se hra srovnala.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodující gól

Od úvodních minut byli domácí lepším týmem a Letiny nepouštěli za půlku. Přišlo i několik zajímavých šancí. Pozorný Hop se ale překonat nenechal. Postupem času bylo šancí víc a víc. Ale mizerná koncovka nedovolila Střížovicím ujmout se vedení. To přišlo až v 27. minutě, Václav Houdek se dostal k balonu na osmnácti metrech. Svou střelu skryl za obránce a Hop i přes velkou snahu neměl šanci zabránit míči v cestě do sítě. Po následovala největší šance hostů v dosavadním průběhu. Jeden z útočníků postupoval sám na golmana. Ondřej Pelikán ale výborně zasáhl a držel tak vedení. Do konce poločasu už žádná akce branku nepřinesla.

Bezbranková půle

Druhý poločas už se hrál vyrovnanější fotbal, hosté se drali do útoku a snažili se o vyrovnání. Většina akcí ale končila před vápnem. Střížovice zahrozily po volném přímém kopu. Houdek ale nastřelil pouze tyč. Letiny hrály dlouhé balony na rychlého Brašnu, ten dokázal několikrát zatopit obraně domácích, Pelikán v bráně ale hrál výborný zápas a nepropustil za svá záda ani jednu střelu. Domácí tak uhájili těsné vítězství a dál se drží na třetí příčce. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Střížovice
Roman Klíma (hráč TJ Střížovice): "Sestava se nám konečně vcelku sešla. První poločas jsme soupeře tlačili, ten hrozil jen ze standartek. Druhý poločas byl vyrovnanější. S body spokojení jsme, s výsledkem tolik ne."


Sestavy


TJ Sokol Střížovice
O. Pelikán [-] - V. Houdek [-] , N. Timko [-] (77. M. Brůha [-] ) , M. Brejcha [-] , V. Volf [-] , J. Volf [-] , A. Zatorskyy [-] (80. M. Valeš [-] ) , R. Klíma [-] , J. Šilhánek [-] , M. Houdek [-] , V. Běhálek [-]

SK Letiny
M. Hop [-] - T. Hupač [-] , M. Matejov [-] , R. Přibáň [-] (86. P. Juráš [-] ) , V. Klasna [-] , J. Pelíšek [-] , V. Pikhart [-] , T. Krist [-] (75. P. Přibáň [-] ) , P. Brašna [-] , L. Kohút [-] , M. Baxa [-]

ŽK: 67. P. Brašna .
Hráči zápasu: O. Pelikán .
Místo: Střížovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Lažánek Karel - LANGMAJER Ladislav, PLAMÍNEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.