Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

14.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postupová euforie Nepolis ještě šťavnatější.


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól hostů.

Nepolisím se opět ne zcela vyvedl vstup do utkání. Hned ve druhé minutě je hosté potrestali za laxní přístup a šli do vedení 0:1. To ale spíš znamenalo budíček pro domácí hráče. Ty od té doby začali na hřišti dominovat a vytvářeli si jednu šanci za druhou. Do poločasu se prosadili čtyřikrát. A zaslouženě odcházeli do kabin s vysokým náskokem.

To ještě nebylo vše.

V druhé půli už byl na hřišti v podstatě jen jeden celek. Na své góly se hráči Nepolis ani moc nenadřeli. Přidali další čtyři a mohlo být daleko veseleji. Všichni jsou ale rádi, že se druhý poločas dohrál v poklidném tempu a nikdo se na závěr nezranil. Pro Nepolisy tak budou po tomto výkonu oslavy ještě šťavnatější.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nepolisy
Lukáš pánek, hráč (domácí): Výkon týmu odpovídal poslednímu zápasu, ve kterému už v podstatě o moc nešlo.




Sestavy


TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - R. Zámečník [-] (68. T. Marek [-] ) , P. Hanuš [-] (90. M. Ullmann [-] ) , D. Šustr [-] (73. M. Spejchal [-] ) , R. Chaloupka [-] - J. Smadiš [-] , J. Lihan [-] , T. Hanuš [-] (82. P. Pilař [-] ) , M. Tlustý [-] - P. Pokorný [-] , L. Pánek [-]

Spartak Police nad Metují
J. Vlček [-] - B. Rieger ml. [-] , J. Pokorný [-] , J. Pataki [-] , P. Skalický [-] (53. A. Hlávka [-] ) - P. Hečko [-] , J. Kollert [-] (39. P. Šnábl [-] ) , T. Werner [-] , M. Jandík [-] - J. Klapkovský [-] , M. Hejnyš [-]

ŽK: 26. R. Zámečník .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.