2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

14.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Miletín na závěr doma poráží Žacléř.


Branky


0

Hráči Miletína mohou být na sebe v konečném součtu pyšní. Ze čtrnácti zápasu prohráli jen třikrát a tak je pro ně druhá příčka v tabulce určitě krásný výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nepustili hosty do žádné šance.

V podstatě od první minuty bylo jasné, kdo je v zápase favorit. Domácí kontrolovali hru a v poklidném tempu útočili na branku hostů. Hráči Žacléře se navíc ani moc s míčem nepotkali a když už jo, tak narazili na skvěle připravenou obranu domácích. V závěru půle navíc domácí využili jednu ze svých šancí a šli zaslouženě do jednobrankového vedení. Leplt se totiž dostal k odraženému míči a s přehledem zavěsil.

Moc se toho nezměnilo.

Od začátku druhé půle se odehrávalo v podstatě totožné představení. Domácí kontrolovali hru a hosté se nedokázali odstat do hry. Šancí bylo po málu a tak jediná branka druhého poločasu byla dosti náhodná. Zbytek zápas se už dohrával a oba týmy se těšili na zaslouženou "dodělanou".



Ohlasy k zápasu


SK Miletín
Ondřej Machačka, předseda(domácí): Zodpovědný výkon našeho týmu, kterému rozhodně chyběla větší kvalita.




Sestavy


SK Miletín
M. Richter [-] - L. Nosek [-] , T. Novotný [-] , O. Machačka [-] , L. Kněžourek [-] - M. Bartoníček [-] , A. Leplt [-] , M. Krátký [-] (87. M. Drahonínský [-] ) , L. Nálevka [-] (73. P. Jukl [-] ) - Z. Urban [-] (74. A. Lámr [-] ) , J. Němeček [-]

TJ Baník Žacléř
M. Pelc [-] - B. Hradecký [-] , J. Baše [-] , M. Vít [-] (73. J. Mádle [-] ) , V. Herman [-] - R. Kovačík [-] , J. Janata [-] (81. D. Volhejn [-] ) , J. Špecián [-] (73. P. Franze [-] ) , R. Kotyk [-] (66. L. Vít [-] ) - M. Skála [-] , P. Ondráško [-]

ŽK: 60. A. Leplt - 55. M. Vít , 57. J. Baše , 70. J. Janata , 74. B. Hradecký , 86. M. Skála .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.