2:3p.
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

14.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobylice a Hronov si ještě jednou vyzkoušeli penalty.


Branky


20. P. Dvořák , 47. D. Nový - 14. J. Valtera , 26. M. Pek
0

Zápas, který se odehrával v Hronově nabídl nejprve větší chuť po vítězství ze strany Hronova. Kobylice pak ale zlepšily výkon a ukázaly něco málo z toho, s čím se, zejména v první polovině jarní části, prezentovaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hronov o něco hladovější

Od první minuty více směřoval k vítězství Hronov. Více se jim dařilo kombinačně a předváděli svému soupeři, že své domácí hřiště znají dokonale. Po zásluze tak šli po čtvrt hodině hry do vedení. Tato branka ale spíš nakopal Kobylice. Od té doby přibraly iniciativu a bušili na vrata Hronovské branky. Po zásluze se jim tak podařilo brzy vyrovnat. Na hráčích Hronova bylo ale i tak vidět, že chtějí v tomto zápase zvítězit. Do konce poločasu se odehrávalo utkání víceméně v jejich režiji a z toho pramenil i vedoucí gól na 2:1.

Kobylicím pauza pomohla.

Druhý poločas lépe odstartovaly Kobylice. Předváděly výkon, na který jejich fanoušci po celou délku sezóny vždy rádi zavítali. Hned v úvodu poločasu se jim podařilo vyrovnat stav utkání. Pak už se střelecky ale bohužel prosadit nedokázaly. O osudu utkání tak musely rozhodovat pokutové kopy.

Na penalty vítězí Hronov v poměru 4:2.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Kobylice
Petr Průcha, trenér (Kobylice): Děkuji klukům za dnešní výkon, zvláště ve druhém poločase. No a co k tomu dodat: ,, Končím na lavičce Kobylic, všem děkuji za krásné chvíle které jsem v této obci zažil. Za pět let co tu jsem jsme dokázali postoupit z okresního přeboru, poté zachránit I.B.třídu a nyní v ní uhrát třetí místo. 6ivot je ale takový, je třeba jít dále a budu vzpomínat jen a jen v dobrém. Přeji kobylickým hodně štěstí v dalších sezónách."




Sestavy


FC Spartak Kobylice
L. Novotný [-] - P. Dvořák [-] , J. Hejcman [-] , V. Trutnovský [-] , J. Dařbuján [-] (46. R. Wolf [-] ) - F. Marek [-] , D. Nový [-] , T. Havlíček [-] (90. J. Holý [-] ) , R. Hrubeš [-] - P. Kubišta [-] , J. Vávra [-] (46. L. Tobišek [-] )

AFK Hronov
J. Nyklíček [-] - J. Stelzig [-] , M. Marx [-] (46. J. Novák [-] ) , M. Ansorge [-] (74. L. Klabník [-] ) , M. Puraš [-] - M. Pek [-] (74. V. Tichý [-] ) , J. Danihel [-] , M. Šťavík [-] (60. F. Kuru [-] ) , P. Schreiber [-] - J. Valtera [-] (85. J. Myšák [-] ) , M. Neuschl [-]

ŽK: 66. P. Kubišta .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.