0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

13.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepolisy postupují do 1.A třídy!


Branky


16. L. Pánek , 46. L. Pánek , 72. L. Pánek
0

Jen jednu sezónu, po postupu z Okresního přeboru, se Nepolisy ohřály v 1.B třídě. Dnešním dne totiž postupují o stupínek výš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Miletínu nic jiného nezbývalo.

Hráči Miletína to měli v tomto zápase jasné. Buď výhra a nebo nic. Takže se hned od první minuty tlačili do útoku a s míčem na kopačkách, se snažili přehrávat hostující tým. To se jim dařilo, protože procento držení míče bylo určitě nakloněno na jejích stranu. Hosté od začátku dokazovali, že mají nejlepší obranu v soutěži. Právě skvělá obrana Nepolis znamenala, že se domácí do ničeho vážnějšího nepustili. Navíc tento obranný vál dokázal vždy i připravit míč pro rychlonohé útočníky Nepolis a ti podnikali nebezpečné ofenzivní výpady. V 16. minutě se trefil poprvé nejlepší střelec soutěže Pánek a Miletín na to zareagovat nedokázal.

Miletín ještě více otevřel hru.

Hned v první minutě druhého poločasu šli hosté do dvoubrankového vedení a to znamenalo pro domácí jediné. Musí otevřít hru a dělat vše proto, aby se stav utkání ještě otočil. Po celou dobu ale opět naráželi na skvěle připravenou obranu Nepolis. Když se pak v přelomu druhého poločasu trefil po třetí Pánek, o utkání už bylo rozhodnuto. Do konce zápasu se tak zápas už jen dohrával.



Sestavy


SK Miletín
M. Richter [-] - L. Nosek [-] , A. Leplt [-] , O. Machačka [-] , T. Novotný [-] (78. M. Krátký [-] ) - L. Nálevka [-] (50. Š. Kulina [-] ) , L. Kněžourek [-] , J. Němeček [-] , M. Bartoníček [-] - F. Vondrouš [-] , Z. Urban [-] (64. A. Lámr [-] )

TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - R. Zámečník [-] , M. Ullmann [-] (33. T. Marek [-] ) , D. Šustr [-] (82. M. Spejchal [-] ) , J. Smadiš [-] (77. R. Hanuš [-] ) - M. Tlustý [-] , R. Chaloupka [-] , T. Hanuš [-] , J. Lihan [-] - P. Pokorný [-] , L. Pánek [-]

ŽK: 28. L. Nálevka , 38. O. Machačka , 70. A. Lámr , 76. A. Leplt , 80. J. Němeček - 61. J. Lihan .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.