R. Brzek 24.
1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

11.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepolisy si nakonec odváží z Kobylic tři body.


Branky


0

Po první půli byli v těsném vedení domácí. Nepolisy ale nakonec zápas otočily a odvážejí si důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spoléhání na brejk se domácím nakonec vyplatilo.

Začátek utkání patřil domácímu týmu, který se snažil diktovat tempo hry, ale po úvodní čtvrthodince pomalu přebírali otěže zápasu do svých rukou hosté a byli nebezpečnějším týmem. Domácí hráči spoléhali na rychlé brejky a jeden z nich se jim podařilo proměnit po akci Nového zakončoval tečovanou střelou Brzek. Do poločasu se již nic zvláštního nepřihodilo i když hosté si šance vytvářeli.

Hosté otočili stav utkání.

Po změně stran byl scénář jako přes kopírák, domácí bránili a spoléhali na brejky a hosté se snažili prolomit kobylické prokletí. Vyrovnání přišlo v 67.minutě kdy po faulu na domácího hráče nechal hlavní rozhodčí velice necitlivě výhodu ze které padla vyrovnávací branka a hrubě tak ovlivnil vývoj utkání. Domácí se poté snažili strhnout utkání na svoji stranu, ale byli to opět hosté, kteří pět minut před koncem rozhodli o svém zaslouženém vítězství, jelikož na nich byla vidět větší touha vyhrát.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Kobylice
Petr Průcha, trenér(domácí): Předem bych chtěl říci, že Nepolisy vyhráli naprosto zaslouženě a to doslova. Měli daleko více šancí a bylo naše štěstí, že několik šancí nám vychytal brankář Holý. Samozřejmě bylo to vyšponované utkání se šťastným koncem pro hosty. Nevím, kdo by měl Nepolisy zastavit, dlouho jsme nehráli s tak KVALITNÍM soupeřem. Mým klukům děkuji, podali opravdu statečný výkon a myslím si, že všichni dělali, co mohli, ale bohužel kvalita soupeře byla veliká. Co se týče k utkání, vyvíjelo se pro nás dobře. Po slibném začátku jsme se dostali zhruba od 10. do 25. minuty do hluboké defensivy, některé šance hostí přežili jen se štěstím. Poté nám vyšel brejk, Brzek vsítil vedoucí branku a hosté znervózněli. Měli jsem několik brejkových situací a nyní bych se chtěl u jedné brejkové situaci zastavit. Je to pro mě otázka na myšlenou a jsem z toho trochu jako kolega rozhodčí zmatený. Pokud jde hráč sám na branku a je stažen metr ve vápně, tak si myslím, že by měl následovat pokutový kop a červená karta. Tu červenou bych ještě ustál, ale nechápu, proč byl z této situace výsledkem přímý volný kop.Věděl jsem,že toto utkání budou ruzhodovat maličkosti a toto byla jedna z nich,která si mysím,že zásadním způsobem ovlivnila zápas,bůh ví jak by to bylo dále. Nevím, jsem z toho zmatený,v tom případě si myslím si, že zde mělo přijít mé vykázání na tribunu a ne až v 85. minutě, když jsem zaslouženě opustil lavičku za to, že jsem se obořil na AR rozhodčího, zato že nesignalizoval střídání hostí a přesto se normálně střídalo a byla navázána hra, ale to byl tak následek celého divného vývoje utkání. Jinak AR 1 byl na utkání opravdu zbytečný a zásadní situace v zápase neřešil přehlížel je,to se tedy týkalo i mě,to přiznávám. Proč.Na seminářích rozhodčích to probíráme,hmm,asi málo.Jinak druhý poločas byl jasně v režii Nepolis a jejich vítězství znovu opakuji je naprosto zasloužené a gratulace k postupu je již aktuální.

TJ Sokol Nepolisy
Milan Havlík, vedoucí mužstva(hosté): A Kobylické prokletí je fuč! Tentokrát jsme se totiž dokázali prosadit i střelecky. Museli jsme sice dotahovat, protože na sraženou střelu Brzka už Honza Marko zareagovat nedokázal. Pak se ale domácí přesvědčili, že 70 min. jen bránit není tak úplně dobrý nápad. Vsadili na brejky, které nám hru neusnadnily, navíc Holase jsme nechali několikrát vyniknout, na dvě naše kvalitní střely už byl ale krátký. Zápas jsme vyhráli naprosto zaslouženě, klukům děkuji a sud piva samozřejmě platí.



Sestavy


FC Spartak Kobylice
J. Holý [-] - P. Dvořák [-] , F. Marek [-] , F. Vincour [-] , J. Hejcman [-] - T. Hrubý [-] (86. L. Říha [-] ) , J. Vávra [-] , T. Havlíček [-] (75. V. Trutnovský [-] ) , D. Nový [-] - T. Němec [-] , R. Brzek [-] (75. R. Hrubeš [-] )

TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - R. Zámečník [-] , M. Ullmann [-] , P. Pilař [-] , P. Hanuš [-] - M. Tlustý [-] , R. Chaloupka [-] , T. Hanuš [-] (90. R. Hanuš [-] ) , J. Lihan [-] - L. Pánek [-] , P. Pokorný [-] (89. M. Spejchal [-] )

ŽK: 73. T. Hrubý - 40. P. Hanuš , 82. J. Lihan , 85. R. Chaloupka .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.