1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

11.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči Police na hřišti Hronova utrpěli vítězství.


Branky


0

 Po slibném prvním poločase se zdálo, že vítěz utkání je skoro znám. V druhé půli ale domácí zapli a jen díky své nekvalitní koncovce nedokázali zápas zvrátit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vedení hostů.

Do prvního poločasu vstoupili aktivněji hosté. Domácí se v podstatě nedostávali do žádných slibných příležitostí. Hosté se naopak do šancí dostávali a taky je dokázali proměňovat. A tak po zásluze odcházeli do kabin ve vedení 0:2.

Poločasová pauza pomohla domácím.

V druhém poločase převzal iniciativu Hronov. Vletěl na hosty a zatlačil je na jejich polovinu. Vytvořili si několik brankových příležitostí, ale k jejich smůle je nedokázali proměnit. Radovat se za svou snahu mohli tedy jen jednou. Když se jim asi 10 minut před konce podařilo snížit na 1:2. Do konce zápasu už ale vyrovnat nedokázali. 



Ohlasy k zápasu



Spartak Police nad Metují
Karel Klimeš, předseda(hosté): Nebál bych se říct, že lepší tým prohrál. První poločas jsme sice zvládli, ale v tom druhém to bylo z naší strany naprosté zklamání. Čtyřicet minut jsme byli pod soustavným tlakem domácích. Naštěstí pro nás domácí spálili nespočet šancí.



Sestavy


AFK Hronov
Z. Kunz [-] (29. J. Nyklíček [-] ) - J. Stelzig [-] , V. Tichý [-] (45. P. Jandáček [-] ) , M. Ansorge [-] (65. M. Neuschl [-] ) , M. Puraš [-] - J. Danihel [-] , M. Franců [-] (75. L. Klabník [-] ) , P. Schreiber [-] - F. Kuru [-] , J. Valtera [-] , T. Zíta [-]

Spartak Police nad Metují
J. Mžourek [-] - B. Rieger ml. [-] , M. Jandík [-] , M. Hejnyš [-] , J. Pokorný [-] - J. Kubeček [-] , J. Klapkovský [-] , J. Čermák [-] (80. A. Hlávka [-] ) , T. Werner [-] - J. Pataki [-] (70. A. Bergmann [-] ) , P. Hauk [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.