2:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 17:00

10.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobylice si odváží z Police tři body.


Branky


41. P. Hečko , 87. M. Jandík - 19. T. Němec , 60. T. Němec , 72. D. Nový
0

V souboji tabulkových sousedů si odváží tři body hosté z Kobylic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nakonec remíza.

Ze začátku to byla na hřišti taková oťukávaná. Když na sobě oba soupeři odhalovali slabiny. Nakonec z toho o něco lépe vyšli hosté z Kobylic. Těm se podařila vstřelit úvodní branka a na chvíli získat kontrola nad utkáním. Deset minut před koncem se ale začali o něco lépe projevovat domácí. Jedna ze šancí se jim podařila proměnit v branku. A tak se za stavu 1:1 odcházelo do kabin.

Hosté se ujali dvoubrankového vedení.

Prvních 10 minut se odehrávalo více-méně vě středu pole. Po té přebrali hosté inciativu nad utkání. Podařilo se jim vstřelit dvě branky a vytvořili si tak bezpečný náskok. 1:3. Domácí byli lehce zaleknutí, ale nakonec se jim přece jen podařilo utkání ještě zdramatizovat. Po vstřelénem kontaktním gólu na 2:3, ale už další nepřidali a tak si Kobylice upevnily třetí místo v tabulce.



Sestavy


Spartak Police nad Metují
J. Vlček [-] - B. Rieger ml. [-] , J. Pataki [-] , P. Šnábl [-] , J. Kollert [-] , J. Hauschke [-] - P. Hečko [-] , T. Werner [-] (78. J. Pokorný [-] ) , J. Klapkovský [-] , M. Hejnyš [-] (61. Z. Kuchta [-] ) - M. Jandík [-]

FC Spartak Kobylice
J. Holý [-] - L. Říha [-] , T. Hrubý [-] (45. L. Tobišek [-] ) , J. Hejcman [-] , P. Dvořák [-] - F. Marek [-] , T. Havlíček [-] , R. Hrubeš [-] , D. Nový [-] - T. Němec [-] , J. Vávra [-]

ŽK: 8. M. Hejnyš , 85. J. Kollert - 53. F. Marek , 90. J. Hejcman .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.