Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

10.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepolisy potvrzují vedení v tabulce.


Branky


30. R. Chaloupka , 36. P. Schreiber (vl.) , 43. L. Pánek , 53. M. Tlustý , 78. M. Tlustý , 88. M. Tlustý - 22. J. Valtera
0

Další vysoké vítězství si připisuje domácí celek z Nepolis. Domácí přibalili na cestu balíček šesti gólů hostujícímu Hronovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ospalý začátek poločasu.

Domácí byli od začátku lehce ospalí. Pravděpodobně v tom hrálo roli zklamání ze zápasu hokejové reprezentace. A tak šli hosté zaslouženě do vedení. Do poločasu se ale domácím povedlo ještě skóre zápasu otočit. Nejprve se trefili z trestného kopu, pak jim pomohl soupeř vlastní brankou. Nakonec se ještě trefil nejlepší střelec soutěže, Lukáš Pánek a uzavřel tak skóre prvního poločasu na 3:1.

V druhém poločas už to byly staré dobré Nepolisy.

Do druhého poločasu už se na hřišti vrátili domácí správně obuti. Brusle vyměnili za kopačky a hned to šlo na hře vidět. Od této doby si hosté z Hronova už moc neťukli. Hattrickem se blýskl Tlustý a tak uzavřel stav zápasu na krutých 6:1.



Sestavy


TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - R. Zámečník [-] , M. Ullmann [-] (81. R. Hanuš [-] ) , P. Pilař [-] , D. Šustr [-] (77. T. Marek [-] ) - J. Lihan [-] , T. Hanuš [-] , R. Chaloupka [-] , M. Tlustý [-] - L. Pánek [-] , P. Pokorný [-] (75. J. Smadiš [-] )

AFK Hronov
Z. Kunz [-] (46. J. Nyklíček [-] ) - J. Stelzig [-] , M. Marx [-] , M. Ansorge [-] (46. V. Tichý [-] ) , M. Puraš [-] - M. Franců [-] , M. Šťavík [-] , L. Klabník [-] (57. P. Jandáček [-] ) , P. Schreiber [-] - J. Valtera [-] , M. Neuschl [-]

ŽK: 37. P. Pokorný - 33. L. Klabník , 74. M. Puraš , 80. M. Neuschl .
Hráči zápasu: P. Pokorný , M. Tlustý .
Počet diváků: 85.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.