1:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

10.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči Kopidlna o bod šťastnější.


0

Hosté z Kopidlna si po remízovém výsledku odváží ze Žačléře bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zaznamenali lepší vstup.

Od začátku zápasu měli na oko více ze hry hosté. Ti využivali nedůrazné hry domácích a vytvářeli si tak slibné příležitosti. Z jedné z nich se jim podařilo jít do vedení 0:1. Ani úvodní gól domácí nějak více neprobral. Hosté měli nadále více ze hry, ale bohužel pro ně své šance neproměňovali. Do konce poločasu se odehrával na hřišti celkem nezáživný fotbal uprostřed hřiště.

Domácím se přece jen podařilo vyrovnat.

Druhý poločas v podstatě začal, tak, jak skončil ten první. Od úvodní minuty se odehrával výrazně ve střední polovině hřiště a brankových situací bylo opravdu pomálu. Vypadalo to, že si hosté chtějí jednogólový náskok udržet do závěrečného hvizdu. S tím ale domácí nesouhlasili a podařilo se jim vyrovnat. Zápas tak dospěl do penaltového rozstřelu.

Při penaltovém rozstřelu se jako lepší exekutoři představili hosté, když proměnili tři pokutové kopy. Domácí se dokázali trefit jen jedno. Bod navíc si tedy připisuje Kopidlno.



Sestavy


TJ Baník Žacléř
D. Volhejn [-] - V. Herman [-] , D. Antl [-] , R. Kovačík [-] , J. Janata [-] (70. L. Cvik [-] ) - M. Skála [-] , J. Mádle [-] , P. Franze [-] , J. Špecián [-] (40. R. Horváth [-] ) - P. Ondráško [-] , J. Baše [-]

FK Kopidlno
P. Brodský [-] - L. Komárek [-] , J. Janáček [-] , R. Dyčenko [-] , P. Berounský [-] - O. Černovský [-] , P. Zedek [-] , V. Hnát [-] , P. Komárek [-] - D. Machačný [-] , O. Brett [-] ( P. Klaban [-] )

Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.