Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Police si po hokejovém výsledku odváží z Dolní Kalné tři body.


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ze začátku vyrovnaně.

Od úvodního hvizdu e zdálo, že na hřišti vypukne vyrovnaná partie. Utkání se odehrávalo z větší části ve středu hřiště. Jediný rozdíl mezi oběma týmy byl v tom, že hráči Police první půli takticky zvládli. Domácí naopak nezvládli a dopustili se několika chyb. Ty hosté potrestali a po první půli byl stav jednoznačně 0:3.

Domácí se snažili, hosté ale vždy dokázali odpovědět.

Hráči Police už mohli v druhé půli lehce polevit. Náskok 0:3 byl dostatečný. Toho domácí využili a zvýšenou aktivitou se snažili o zvrat utkání. To se jim částečně povedlo. Hned v prvních minutách se jim povedlo proměnit penaltu. Hosté ale opět dokázali využít zaváhání v obraně soupeře a brzy na to odpověděli čtvrtou brankou. Do konce zápasu byl průběh jednoduchý. Domácí se na gól nadřeli, hosté dokázali vždy včas odpovědět. A tak po konečném hvizdu byl výsledek 3:6.



Sestavy


FK Dolní Kalná
T. Navrátil st. [-] - T. Hampl [-] , Z. Tauchman [-] , J. Navrátil [-] , L. Dědek [-] - M. Nosek [-] , M. Najman [-] , M. Bartoš [-] , J. Jiřička [-] - V. Kodýtek [-] , D. Ježek [-] (70. M. Lukeš [-] )

Spartak Police nad Metují
J. Pataki [-] , M. Jandík [-] , J. Klapkovský [-]

Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.