Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 17:00

8.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólová přestřelka nakonec pro domácí Polici


0

Na hřišti Police se hodně střílelo. Oba týmy vstřelili pět branek. Na penalty nakonec zvítězil domácí tým. Ten se tak dostává v tabulec právě před hostující Kopidlno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí na začátek nepustili hosty k míči.

Domácí do zápasu vkročili hodně aktivně. Zatlačili soupeře na jeho polovinu a nedali mu čuchnout k míči. Hostům se podařilo jednou ze sevření vyvlíknout a z brejkové situace vstřelili gól na 0:1. Domácí to ale vůbec nepoložilo. Hned v zápětí po krásné akci vyrovnali. V zápětí na to se po rohovém kopu mohli radovat znovu. 2:1. Šílenou patnáctiminutovku ukončil další gól z rohu. Tentokrát se tak prosadili hosté. Do konce poločasu byli opět na balónu domácí. K ničemu jím to ale nebylo. Neboť z protiútoku šli hosté do poločasového vedení. 2:3.

Domácí špatně vkročili do druhé půle.

Domácí se asi ještě zapomněli v kabině. Hostující tým toho využil a zasadil jim další tvrdý úder. Na začátku druhé půle už vedl 2:4. Kolem šedesáté minuty přišla další bláznivá pětiminutovka. Domácí nejprve po kombinační akci stáhli výsledek. O pár minutek později se z trestného kopu prosadili znovu a tak byl stav utkání 4:4. Od té doby se hrál fotbal doslova "nahoru-dolu". S tím rozdílem, že domácí svou největší šanci neproměnili. Hosté se narozdíl od nich dostali po kolmici za obranu do velké šance a proměnili ji. Prakticky se hrála už poslední minuta utkání a skoro celý stadión si myslel, že je o výsledku rozhodnuto. Domácí útočník se přesto vydal k samostatnému úniku do vápna. Byl sražen a byla nařízena penalta. 5:5. O výsledku tedy musely rozhodnout penalty. V těch byl šťastnější, i díky skvělému výkonu brankáře, domácí tým. A tak si jeho hráči mohou užít bod navíc.



Sestavy


Spartak Police nad Metují
J. Vlček [-] - P. Šnábl [-] , R. Kadavý [-] (46. B. Rieger ml. [-] ) , J. Kollert [-] , P. Hečko [-] - T. Werner [-] (86. Z. Kuchta [-] ) , M. Hejnyš [-] (46. J. Čermák [-] ) , M. Jandík [-] , J. Kubeček [-] (79. A. Bergmann [-] ) - J. Pataki [-] , J. Klapkovský [-]

FK Kopidlno
J. Měšťan [-] - L. Komárek [-] , J. Janáček [-] , P. Berounský [-] , R. Dyčenko [-] - P. Zedek [-] (82. P. Komárek [-] ) , T. Klaban [-] , V. Hnát [-] (61. O. Černovský [-] ) , P. Klaban [-] (61. J. Dřímal [-] ) - D. Machačný [-] , O. Brett [-]

ŽK: 68. P. Šnábl - 62. P. Berounský , 66. J. Janáček , 84. T. Klaban , 90. R. Dyčenko .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.