2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

7.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žácléř doma vítězí!


Branky


0

Po třech venkovních utkání se hráči Žačléře znovu představili na domácím hřišti. Vlastním diváku tak předvedli, že stále ví, co to je vítězit a svého soupeře podle předpokládů porazili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kvalita fotbalu nechyběla.

 V první půli byla na hřišti vidět reklama na fotbal. Oba týmy představil téměř to nejlepší, co ze sebe mohou dostat. Hosté ze hry těžili více a ujali se vedení. Domácí to pozvedlo a začali soupeře přehrávat. Z toho promanila vyrovnávací branka.

Domácí to v oslabení nevzdali.

 Domácí hráli od 38. minuty v oslabení. V druhém poločase se s tím ale srovnali a předváděli bojovný výkon. Za ten byli v závěru odměněni, když se prosadil střídající Cvik. 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Žacléř
Vlastimil Honek, trenér: V první půli se hrál oboustranně kvalitní fotbal. Hosté z ojedinělé akce vedli. Poté jsme lépe kombinovali a zaslouženě vyrovnali. Střelec Špecián vzápětí utrpěl zranění, rozhodčí ho ignoroval. Vzápětí neuznal jasný pokutový kop a po neodpískaném faulu na Bašeho nám navíc hráče vyloučil. V oslabení jsme bojovali a hráli na brejky, výhru vystřelil střídající dorostenec Cvik. Dobrému utkání neodpovídal výkon slabého rozhodčího Kiezlara, který na krajské soutěže nemá, u nás to potvrdil opakovaně.




Sestavy


TJ Baník Žacléř
D. Volhejn [-] - V. Herman [-] , J. Baše [-] , M. Vít [-] , T. Skála [-] - J. Špecián [-] (27. M. Skála [-] ) , B. Hradecký [-] , R. Kovačík [-] , J. Mádle [-] - L. Vít [-] (75. M. Těžký [-] ) , P. Ondráško [-] (75. L. Cvik [-] )

SK Miletín
M. Richter [-] - L. Nosek [-] , A. Leplt [-] , O. Machačka [-] , T. Novotný [-] - M. Bartoníček [-] (69. Š. Kulina [-] ) , M. Krátký [-] (69. A. Lámr [-] ) , L. Kněžourek [-] (53. J. Hátle [-] ) , L. Nálevka [-] - J. Němeček [-] , F. Vondrouš [-] (46. Z. Urban [-] )

Počet diváků: 110.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.