Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

7.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky nezaváhal.


Branky


0

Kobylice, které hrály (oproti rozpisu zápasů) utkání na domácím hřišti, neponechaly nic náhodě a dokráčely si pro další důležité body. Hráči Kobylice si tak zajistili prvenství v tabulce. Hronovu se sice podařilo udržet poločasový výsledek 1:1. Do konce zápasu ale jeho hráči dostali ještě čtyři branky. Vítěz je tak jednoznačný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z počátku mírná převaha domácích.

Tým Kobylic měl sice v prvním poločase mírnou převahu v poli. Hronovští ale nepříjemně hrozili z rychlých brejků. V 18.minutě otevřel skóre zápasu pěknou střelou z rohu velkého vápna Pavel Dvořák. Poté kobyličtí polevili a po jednom z brejků byl nařízen pokutový kop. Ten Martin Neuschl s přehledem proměnil a vyrovnal na poločasových 1:1. 

Pokračování dobývání hronovské branky.

Do 55.minuty se nic oproti prvnímu dějství nezměnilo. Pokračovalo dobývání hronovské branky a čekání z jejich strany na nějaký povedený protiútok. To ovšem nepřišlo. A tak se od 58. minuty začali dít věci. Vít Trutnovský vstřelil konečně vytouženou branku Kobylic a mělo být vystaráno. Jenomže o minutu později byl vyloučen za druhou žlutou kartu stoper Filip Vincour. Poté přišla největší šance Hronova ve druhém poločase, která jen o milimetry minula branku Radka Hrubeše. Následovala devítiminutová smršť Kobylic, během níž padly tři branky a hronovští v této fázi zápasu nevěděli kam dříve skočit. Utkání bylo rozhodnuto. 



Ohlasy k zápasu



FC Spartak Kobylice
Petr Průcha, trenér Kobylic: Pokud je můj tým ,,děsně v pohodě" tak nehraje dobře. Do 60.min. jsme snad ani žádný výkon nepodali. Bylo to mdlé, bez nápadu, pohybu, zadělávali jsme si na průser a ten přišel v podobě ČK pro našeho stopera. V zápětí jsme přežili velkou šanci hostí, no a pak to přišlo. Vystřídali jsme, přeházeli posty, mužstvo se semklo a v deseti jsme dokázali vstřelit 3 branky. Sám sebe se ptám, proč to tak nešlo od začátku? Chválím všechny střídající hráče, byli mému týmu opravdovým přínosem.



Sestavy


AFK Hronov
J. Nyklíček [-] - M. Puraš [-] , J. Novák [-] , T. Zíta [-] , P. Jandáček [-] - M. Marx [-] , L. Klabník [-] , P. Schreiber [-] , J. Danihel [-] - Z. Samko [-] , M. Neuschl [-]

FC Spartak Kobylice
R. Hrubeš [-] - P. Drábek [-] , P. Dvořák [-] , J. Hejcman [-] , F. Vincour [-] - D. Nový [-] , V. Trutnovský [-] , J. Vávra [-] , L. Říha [-] - T. Havlíček [-] , T. Němec [-]

ŽK: 34. Z. Samko , 34. M. Marx , 38. M. Neuschl , 84. T. Zíta - 32. L. Říha , 34. J. Vávra , 54. F. Vincour , 59. F. Vincour . ČK: 59. F. Vincour .
Místo: Kobylice. Počet diváků: 168.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.