3:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2016 13:30

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pavel Purkar skvělými zákroky pomohl Druztové k hubené výhře


Branky


15. M. Hakr , 60. J. Folk , 72. J. Šlauf - 70. E. Strejček , 84. P. Kuchař
0

V 13. kole byl v programu zápas dvou velmi silných týmů. Druztová, která vévodí tabulce pouze s jednou prohrou hostila Vochovské. Vochov je střelecky naprosto nejlepším mančaftem, průměrně na jeden zápas vstřelili hráči Vochova pět branek! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

První půle byla v režii hostí. Gólman Pavel Purkar měl plné ruce práce a Vochov se usídlil na půli soupeře. Domácí téměř nehrozili. Prvním skórujícím byl však nakonec hráč Druztové, Michal Hakr. Ten využil brejkové situace, utekl obraně a v 15. minutě vstřelil úvodní gól 1:0. První půle byla dosti vyhrocená a po inkasovaném gólu Vochovští začali tlačit na pilu ještě více. To by ale nesměl být v bráně právě Pavel Purkar. Hosté se několikrát už téměř radovali z gólu, brankář Druztové měl však skvělý den a za svá záda nic nepustil. 

První půle tedy byla fotbalověji lepší ze strany Vochova, dostatek šancí ale nezvládli hosté proměnit. Druztové se povedla dát branka z brejku a do šaten tak šli domácí za hubeného vedení.

Druhý poločas

Druhou půlí už se emoce zklidnily a Druztová začala také ukazovat, že není na prvním místě tabulky nadarmo. Vochov však neztratil ze své útočnosti. Další branka zápasu skončila znovu za zády Elkobrosyho, Jiří Folk60. minutě měl jistou střelu a nemýlil se - 2:0. Tlak hostí nakonec byl přece jen odměnen, v 70. minutě byl Purkar přece jen prostřelen - z kopačky Erika Strejčka - 2:1. Domácí však na snižovací gól odpověděli hned vzápětí. 72. minutou se skóre změnilo znovu a to na 3:1 po gólu Honzy Šlaufa. Vochov stále doufal ve vyrovnání a snahy byly vyslyšeny, v 84. minutě se trefil Pavel Kuchař, nejlepší střelec soutěže přidal svůj dvacáty gól - 3:2! Na vyrovnání už ale nakonec nedošlo.

Druztová tak bere těžce vydřené tři body, Vochov ukázal svou sílu a zatím je na třetím místě tabulky, teď je třeba jen počkat na to, jak dopadne zítra Prazdroj.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Druztová
František Rusňák: Vochov měl vyložené šance, ale náš gólman měl skvělý den. Vochov první půli tlačil, my jsme měli štěstí, že jsme skórovali po brejku. Druhý poločas už byl vyrovnanější a hra se zklidnila, to už jsme měli i my šance. Ačkoliv byli hosté fotbalovějším týmem, výhru jsme ubojovali.

SK Vochov 1930
Pavel Tlustý: Měli jsme spoustu šancí, ale gólman Druztové předvedl neuvěřitelné zákroky, třikrát jsme se už zvedali ruce nad hlavu a stejně dokázal udržet Druztovou první půli bez inkasování.



Sestavy


TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - V. Němeček [-] , M. Hakr [-] , P. Ženíšek [-] , P. Jirka [-] , J. Hauptmann [-] , J. Šlauf [-] , T. Linda [-] , M. Beránek [-] (32. J. Folk [-] ) , P. Fischer [-] , P. Ježek [-]

SK Vochov 1930
K. Elkobrosy [-] - D. Konáš [-] - O. Dlabač [-] , J. Bednář [-] , A. Boguševschi [-] , J. Dvořák [-] , Z. Klein [-] , E. Strejček [-] , J. Kubek [-] , M. Klement [-] , P. Kuchař [-]

ŽK: 89. J. Šlauf - 15. Z. Klein , 29. O. Dlabač , 30. J. Kubek , 65. D. Konáš .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - NAVARA Jaroslav (N), HRUŠKA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.